[]

bir önceki uçakla gitmek? (pegasus içerir)

selam.

iki hafta sonra bir akşam vakti stuttgart-istanbul uçuşum var. aynı gün öğlen saatlerinde bir uçuş daha var. havalimanına erken gidip, boş koltuk varsa o uçakla ücretsiz gitmem mümkün mü?

biletimi değiştirmek için aradım, 280 avro dediler :( gidiş geliş 270'e almıştım halbüsi.

yani düşünüyorum da, boş koltuk varsa erken gitmem onların da işine gelir? benim koltuğu başkasına satma ihtimalleri doğar çünkü. yanılıyor muyum?

 
Oluyor bu. Ucretsiz kismini bilemem


  • her giriste sifresini unutan adam  (14.10.18 01:09:37) 
boş koltuk varsa ücretsiz gidersin. bu işe kendini atamış bir arkadaşım var en ucuzunu alıp istediği saatte uçuyor.


  • goodz  (14.10.18 01:24:03) 
Ben yurtiçi uçuşlarda ücretsiz olarak bunu diğer havayolları da dahil 4-5 kez yaptım. Bilet gişesine giderseniz fark istiyorlar. Check in deskine giderseniz check in süresi biter bitmez yedekleri sıradan alıyorlar.


  • Phoebe  (14.10.18 01:24:20) 
En erken sizin uçuşunuzdan 2 saat önceki uçuşta boş koltuk olursa alırlar. Önceki uçuşlara almazlar. Kesin bilgi, denendi ve çalışıyor.


  • japon askeri  (14.10.18 10:15:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.