[]

Sağlıklı granül kahve tavsiyesi?

Üzerine su katıp içebileceğimiz kahvelerden fabrikasyon olmayan olanlardan ne var?




 
Oksimoron soru
Babaannem köy çok güzel ayaklarıyla geanül yapıyor mesaj at yollatayım.
Granül direk sağlıksız o yüzden sağlıklısını aramak acayip birwz
  • fasulyek  (13.10.18 17:58:07) 
oksimoron +1
granül kahve fabrikasyon işlem gerektiriyor. türk kahvesi ise normal kahvenin çekilmesiyle yapılıyor. türk kahvesi pişiriliyor, granül kahve ise üzerine sıcak su koyuluyor. türk kahvesi suda çözünmez çünkü çekirdektir, granül kahve ise sıcak suyla temas edince çözünür.

üzerine su katıp içebileceğin french press kahve demleme yöntemi var, bir kere french press alıyorsun sonrası kolay. organik çekirdekleri çektirip direkt su ile demleyebilirsin. kaliteli kahveciden alırsan fabrikasyon olmazlar hem.
  • Bruce  (13.10.18 18:15:26 ~ 18:16:03) 
Ali159 granül kahve ve öğütülmüş kahve çekirdeği arasındaki farkı bilmiyorsan lütfen kahve ile ilgili bir konuşmaya katılma. Biraz oku
İkra Pls
Filtre kahve bence de iyi bir seçenek. Bulaşık var onunla kim uğraşacak diyorsan. Kahve yapmaya üşeniyorsan belki de kahve içmemelisin. Hayat üşenerek yaşanmıyor yiğido :)
  • fasulyek  (13.10.18 18:28:21) 
Kaynak:

@fasulyek granul neden sagliksiz bu kadar? (Bilmedigimden soruyorum)
Cekip vuracaklar diye granul kahve ictigimi soyleyemiyorum ortamlarda. Sagliksizligindan cok ayip gibi bir de.
  • stavro  (13.10.18 19:06:06 ~ 19:06:41) 
İçine katkı maddeleri konuluyor özellikle üçübir arada ve türevleri kötü
Sırf kahveden yapılanlar bir miktar daha az zararlı
Annemin doktoru kolestrolü arttırdığını söylemişti o yüzden mesela içmeyi bıraktı.
Kaynak sormakta haklısın ama şu an mobilde araştırıp bulamayacağım..
Ayrıca her insanın sağlıksız olmaya hakkı var sağlıksız olmak istiyorsan olabilirsin bu da bir
Seçimdir. Hitler değiliz alllaaaıma bin şükür.
  • fasulyek  (13.10.18 19:13:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.