[]

Futbol kulüplerinin youtube'u kullanamaması

Sorsan 15-20 milyon taraftarımız var, trnin en büyüyüğüz bilmemne. Şimdi baktım gs 400bin, fb ve bjk 200bin küsür abonesi var. Şaka gibi, çaydanlık şakası çeken ergenlerin sizden daha fazla kitlesi var:) Ulan zaten klüp televizyonunuz var, yani hayvani bir arşiv demek bu, alt tarafı düzenli olarak basın toplantısı, röportaj, klüpten haberler, nostaljik maçlar vs atacaksın, televizyonundan yayınlandıktan sonra. Koy bi tane youtubedan sorumlu adam, atsın youtube'a videoları, merak etme youtube para da veriyor, o adamın maaşı hayli hayli çıkar. Sizin düşünceniz?




 
Ahbap çavuş ilişkisi ile yönetildiklerinden dolayı nitelikli içerik üretmeleri zor ve tüm yayın haklarının özetler, sekanslar ve maç sonu basın toplantıları dahil Beinsports'a peşkeş çekilmesinden ötürü youtube'da öyle her şeyi yayınlayamazlar.

Tek sebep de kulüplerin dandikliği değil. Federasyonun da dandikliği mevcut yayın hakları konusunda. Gerçi federasyonu federasyon yapan da bu boktan zihniyete sahip kulüpler ya neyse.

Türkiye'de olan her şey insanlarımızın birer aynası. Spor da buna dahil.
  • bos gezenin bos ustasi  (13.10.18 14:39:39) 
atılacak taş ürkütülecek kuşa değmeyecektir bence. 1 ayda alacağı izlemeden kazanacağı parayı 100 kombine satarak kazanıyor zaten kulüp, para için uğraşmaya gerek yok. ha, paradan öte çağı yakalamak için açsalar olur tabii ama o vizyon da pek yok bizim kulüplerde; yaşlı başlı amcalar işletiyor.

babel ne güzel vlog çekiyor, ilgi de görüyor. sen de oyuncuların etrafındakilere çektir, kamp günlüğü falan. kulüp televizyonundan daha çok kitleye ulaşma şansı var youtube'un, oraya saçma programlar yapacaklarına kaliteli içerik üretebilirler.
  • Bruce  (13.10.18 14:42:56) 
@bos gezenin bos ustası maç görüntüsü, özeti vs anlarım, onlarda telif olabilir, ama maç sonu basın toplantısı için bir engel olduğunu düşünmüyorum.

Bu arada bein sportsun youtube kanalına baktım şimdi, aptal aptal videolar yüklüyorlar, 1 yıl önceki maçın özetini, 3 ay önce yüklemişler falan, bi ergene vermişler hesabın şifresini oyna demişler sanırım
  • neverletyougodown  (13.10.18 14:50:05 ~ 14:50:45) 
Birkaç gün önce Ali Koç'un konuşmasını ararken benim de aklıma gelmişti bu; dandik görüntü-ses kaydıyla yüklenmiş videoları izlerken. Yapılsa güzel olur tabii her şeyi illa kulübün televizyon kanalında izlemek zorunda kalmayalım, takımların televizyonları zaten dandik televizyon kanalını kapatıp Youtube kanalı açsalar daha şahane olurdu.


  • angelus  (13.10.18 14:51:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.