[]

masaj bla bla

açıkçası masaj kültürüm yok:)
5 yıldızlı güzel bi otele gitmeyi düşünüyorum.
öncelikle saunası havuzu ve masaj dahil 180 dedi. sizce nasıl?
en merak ettiğim ve cekindiğim konu ise iç çamaşır olayı.
cıbıl olup havluyu çekip masörü mü bekleyeceğim?
yoksa donun kalsın ne münasebet mi diyorsunuz.
şimdiden tesekkurler.

 
5 Yıldızlı da olsa 150 ye bağlamaya çalış.

Donla olmaz , duştan çıkıp gireceksin , peştemal ya da havluyu sarıp, direk masaya yatacaksın , gerekirse yönlendirme yapılıyor merak etme.
  • expansion pack  (13.10.18 11:32:48) 
Ben bikiniyle gidiyorum masaja


  • sta  (13.10.18 11:49:02) 
Donla da girebilirsin tamamen tercih meselesi.


  • stavro  (13.10.18 11:49:17) 
bu masaj olayı 5 yıldızlı tatil otellerindeki gibi yalandan hafif dokunarak mı yapılıyor yoksa kemik kıran tarzı daha agresif masaj yapan yerler de mevcut mu?


  • turkuaz  (13.10.18 12:00:42) 
tatil otellerindeki gibi yalandan hafif dokunarak.


  • stavro  (13.10.18 12:12:05) 
Thai masajindan hic masaj yaptirmadiysaniz uzak durun, adam dovuyorlar. Oyle paket teklif eden yerlerde, duzgun masör bulunuyor mu acaba, hotel, spa hotel degilse cok yanasmazdim ben acikcasi.

Yuzucu mayosu ile giriyordum ben spa hotele. Sadece masaj icin gittigim yerde sadece sutyen, tshirt vs. cikarttiriliyor. Sadece ic camasari birakiliyor, hem alt hem ust tarafa da genisce havlu geliyor.
  • buf-e kür  (13.10.18 12:33:58) 
@buf-e kür
Burası termal otel diye geçiyor. Bizim firmamızın da anlaşmasının olduğu kurumsal bir yer yani. Bi arkadaşım düzenli gidiyor, oldukça memnunmuş.
Ben de gidip kendimi şımartayım dedim açıkçası. Sırt ağrım da cabası..
  • hede hodo  (13.10.18 13:16:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.