[]

İnternet alışveriş para iadesi

Bi siteden 265 lira tutarında 2 tane ayakkabı aldım. Ürün 5 gündür kargoya verilecek ama en ufak bir not bile yok. Ürün hazırlanıyor yazıyor. Telefonu yok sitede. Maile cevap vermiyorlar.

Ben de ne ne yaptım. Bankayı arayıp ödeme itirazında bulundum. Bu para benim ekstremde 6 taksit görünüyor ama ben bu paranın firmaya aktarılmasını istemiyorum dedim. Banka ön işlem olarak kartımı iptal etti yenisini gönderecek ve ödeme itirazı işlemi başlattı.

Ben müşteri temsilcisine bu parayı aktarmayın ben bunu ödemem dedim. O da muhatabınız biz değiliz dedi. Öyle kapattık telefonu.

Şimdi bu ayakkabı bana gönderilmese be param firma tarafından iade edilmese ben paramı bankadan alabilir miyim?

 
harcamaya itiraz edersin, ürünü alamadığın için iade edilir paran muhtemelen


  • prasinos  (13.10.18 00:26:28) 
chargeback ilan etmen lazim. oyle telefonla parayi sirkete yollamayin demekle olmaz. bi form dolduruyorsun, urunu/hizmeti almadigini odemenin iptal edilmesini istiyorsun. banka durumu inceliyor sirkete urunun gonderilip gonderilmedigini soruyor. surec sonunda odeme seklin ne ise ayni sekilde kartina geri yansitiliyor.


  • crucio  (13.10.18 16:52:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.