[]

Gaziantep Gezisi

Haftasonu iki gün boyunca Gaziantep'te olacağız. Araç kiralamayı düşünüyorum ama sizce araç kiralamak gerekli midir gerçekten?

havaalanından merkezdeki otele gidiş için araç güzel. ama bunun dışında aracı tüm gün otoparkta yatıracaksam da üzerine bir de otopark ödeyip saçma bir şey mi yapmış olurum diye düşünmeden edemedim.

yani etrafta arabayla gezilecek yerler varsa gidip görmek isterim, bu yüzden araba düşünüyorum biraz da. hızlı bir tavsiye işime yarar.

Teşekkürler.

 
Merkeze ulaşım için havaş var kişi başı 10-15 arası bir şey. Sadece merkezde takılacaksan ve kaldığın otel merkezde ise hiç gerek yok araba boşuna yatacak. Çünkü görülecek yerlerin hepsi neredeyse yürüyüş mesafesinde. Bir Zeugma müzesi ve Küşlemeci Halil Usta merkeze uzak kalıyor. Uzak dediğimde 7-8 km gibi. Taksiyle gidersin 10 liraya. :) Yakında görülebilecek yer olarak Halfeti var. Yaklaşık 60-70 km gibi bir şeydi.


  • Dr_Stat  (12.10.18 13:35:09) 
hocam taksi ucuz Antep'te eğer özellikle uzak bir yere gitmeyecekseniz araç kiralamayın


  • giovanne  (12.10.18 13:37:09) 
ilk gün merkezde olacağız gibi duruyor. havaş'la otele geçip o gün yaya gezeriz. ikinci gün halfetiye geçmeyi planlıyoruz, duruma göre oradayken 1 günlük kiralarız bu durumda. teşekkürler.


  • tamam  (12.10.18 14:09:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.