[]

İşbankası kredi kartı aidatı

Müşteri hizmetlerini arasak iade ederler mi?




 
Çok uğraştım etmediler. Yine de dene.


  • kablelvuku  (11.10.18 12:39:49) 
Bankalar artık iadeye pek yanaşmıyorlar. Ya da saçma sapan kampanyalarla puan şeklinde, bir kısmını veriyorlar.

Her banka aidatsız kart seçeneği sunmak zorunda. Taksiti, puanı vs. biraz az olur ama iş görür. Seçenekleri inceleyip, çok sıkıntı yapacak bir durum yoksa, eski kartı iptal ettirin. Aidatsız karta geçin.


.
  • kartallar yuksek ucar  (11.10.18 12:50:32) 
Hesaptaki varlığına ve kredi kartı hareketlerine bağlı.
Bende 20K limitli kart var ve harcamam çok oluyor.
Her sene kesildiğinde telefonla arıyorum, iade istiyorum diyorum ve iade ediyorlar.
  • japon askeri  (11.10.18 12:51:25) 
kredi kart aidatını iade etmiyorlar ancak hesap işletimi edebiliyorlar.


  • mikahakkinen  (11.10.18 14:14:37) 
Ben her sene kartı kapattırma tehtidiyle geri alıyorum. Ama adamına göre muamele yapıyorlar belli ki, arkadaşımın blöfünü yemediler ve kartı kapattılar. Beni en son geçen ay kartı kapattırıyorum dediğim için aradılar, 20 dakika falan konuştu kadın neden aldıklarıyla ilgili. Sürekli daha fazlasını teklif etti, önce 10 liralık maxipuandan açılan pazarlık 20 dakikanın sonunda tamamını iade etmesiyle son buldu :).


  • Abdurrahman  (11.10.18 15:03:03) 
10 yılda ilk kez kestiler. Aradım iade etmediler. Faizsiz 1000 tl taksitli nakit avans verdiler. 3 taksitte geri ödeyeceğim.


  • gonulcelen87  (11.10.18 20:21:08) 
gonulcelen87+1


  • salihdt  (11.10.18 20:33:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.