[]

Oldugundan kucuk gostermek

Yani benimki oyle bir boyutta ki, bir universitede ogretim gorevlisiyim; dersine girmedigim, tanimayan öğrenciler "birader atesi versene" falan diyorlar. O derece.

Bir de evli barkli çocuklu adamim. Dışarıda da yasi kucuk kizlar falan yaklasiyor akran görüp.

Sakal, takim elbise vs ile görüntüyü kurtarmaya calisiyorum ama pek fayda etmiyor.

Yas 30, goruntu 23-24. Sac sakal kesince 19-20 oluyorum. Vucut tifil degil. Yeteri kadar kalipliyim. Boy 176 cm. 75 kg. Hani ortalama bir fizik de var. Goruntudeki küçüklük suratta.

Edit: soru sormamisim. Tavsiyeleriniz neler?

 
giyim tarzını değiştirebilirsin.


  • elorelia  (11.10.18 12:27:57) 
Mesela boşver.

Bende de tam tersi. 17 yaşımdan beri 35 yaşında gösteriyorum.

Sevin olm küçük gösteriyorsun diye.
  • kablelvuku  (11.10.18 12:28:22) 
gömlek üzeri süveter takıl, kilo al.


  • zgrydn  (11.10.18 12:29:06) 
Bunu sosyal hayatınızda sorun yapmıyorsunuz değil mi? Eğer durum sadece akademik ortamda ise kot pantol giyilmeyecek, düzgün sakal bırakılacak (kirli sakal olmaz).


  • SiyamkedisiZorro  (11.10.18 12:44:37) 
buton nerede :D abi boşver ya herkesin amca demesinden iyidir.


  • sekerse tehlike  (11.10.18 12:49:41) 
Alyans takıyor musunuz?


  • zunkatsar  (11.10.18 15:27:32) 
@zunkatsar evet takiyorum alyans. Ama cogu zaman unutuyorum.


  • deveyi diken adamin ta kendisi  (11.10.18 23:09:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.