[]

Dizüstü için sırt çantası

Selamlar,

15.4 ekran diz üstü bilgisayarı da alabilecek kadar geniş ancak gömlek, kumaş pantolon giyilen iş yerinde de kullanılabilecek bir sırt çantası arıyorum. İnternetten baktığım kadarı ile Samsonite Guard IT modeli hoşuma gitti.

Bütçe en fazla 200 TL. Marka, mağaza ve fiyat önerebilir misiniz?

Teşekkürler.

 
Turkcell. Com. Tr de cihazlar kısmında aksesuarlara girin. Hp nin 3 model çantasinds yüzde elli indirim var. 70 TL ye çok güzel çanta alabilirsiniz.


  • kisa  (10.10.18 21:17:20) 
Bende bu var memnunum.
www.digiturka.com

  • Amaranta ursula  (10.10.18 21:19:06) 
bende bundan vardı. 15.6 lik pc ile kullanıyordum. o öndeki fermuar bozuldu, garanti kapsamında para iadesi yaptılar (mediamarkt). yine aynı mağazadan Samsonite Network2 16" aldım. bu ikincisi hem görünüşte daha büyük hem de daha çok eşya alıyor. en önemlisi henüz herhangi bir sorun çıkarmadı. ben aldığımda fiyatları sırasıyla 175tl ve 190 tl idi. şimdi bu fiyatlara bulmak zor.


  • ganbatte  (10.10.18 21:36:03) 
  • kisa  (10.10.18 21:42:28) 
ben bu modeli aldım ama memnun kalmamıştım ve değiştirdim.nedeni; boyun kısmı çok dar ve devamlı boynuna değiyor.takıntılı bi insan olduğumdan kullanamadım.
şunu aldım ve memnunum; www.akakce.com
17 inc istemem diyorsan önceden şunu kullanıyordum ondan da memnundum,kaybettim ve büyük olsun diye tucano'yu tercih etmiştim;
www.akakce.com
  • high hopes of the sozluk  (11.10.18 00:21:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.