[]

elektrikli supurge

ne alalim bunu ya valla iskenceye donustu bu secim isi. her kafadan bir ses cikiyor. evde halihazirda temizlige gelen ablalarin bayila bayila kullandigi arcelik marka su hazneli bi supurge mevcut kullanimi ve ozellikle temizligi zor olmasi sebebiyle ben neredeyse hic kullan(a)miyorum onu. istiyorum ki pratik bi supurge olsun, mumkunse dikey supurge olsun. son derece alerjik bi insan olmam sebebiyle tozla beni hasir nesir etmesin, haftada bir kere kullanicam o da yetsin. paraya kiyip dyson'a 3bin lira verme noktasindayim ama iyi mi bilmiyorum. kimi ölümüne övüyor dyson'i kimi de gömüyor bu kadar paraya degmez diye.

electrolux'un ergorapido serisinde uv isinli baslikli bi modeli var. kullanan var mi nasildir iyi midir?

not: alt tarafi bi supurge sorucam destan yazdim, napayim ben de boyleyim.

 
dik süpürge almayın.


  • hicunutmam  (10.10.18 14:55:28) 
  • naksidil  (10.10.18 15:09:41) 
dyson kullanıyorum. gayet memnunum.


  • silah taciri  (10.10.18 15:17:38) 
dyson için para biriktiriyorum :)


  • ninotevtidze  (10.10.18 15:29:55) 
dyson +1


  • mephistoo  (10.10.18 15:35:46) 
@hicunutmam, evde normal supurge var, gunluk isler icin dik supurge istiyorum.
@naksidil, bunlardan hangisi?
@dyson diyenler, digerlerinde olmayip bunda olan sevdiginiz ozellikler nelerdir?
  • in vino veritas  (10.10.18 15:43:58) 
bu işin vw siemens bosch grubu. audisi rowenta. parça yedek parça anlamında seni mutlu eder. siemens grubu süpürgelerin alayını almanyada yaptırıyor.

philips kesinlikle önermem. parçaları bulunmaz ve pahalı.
  • mikahakkinen  (10.10.18 16:19:06) 
bizde bosch var, annem pek memnun değil. kardeşime rowenta aldırdı(daha iyiymiş).


  • late viper  (10.10.18 16:55:45) 
2 seneden fazla süredir Dyson total animal kullanıyorum ama hep söylediğim şey "overrated" olduğu. O kadar para verdiğimiz için uff süper bir şey sanıyoruz veya öyle olmasını istiyoruz bence.

Dyson'ın olayı verdiği havanın çok temiz olması. Elektrik süpürgelerinde asıl sorun çekişten ziyade geri verilen havanın ne derece temiz olduğu. Dyson bu konuda gayet iyi, zaten evimiz de öyle aman aman tozlu olmuyor, ama kimi süpürgeler çalıştığında gelen o beklemiş toz kokusunu almadım hiçbir zaman.

Ama aynı şeyi yapan daha uygun makineler de var. Misal ofiste electrolux'un bir modelini kullanıyor yardımcımız, dyson'ın yarısından daha az fiyata alındı ve daha çok çalışmasına rağmen aynı performans diyebilirim. Fazla para vermeye gerek yok. Tekrar almaya kalksam Electolux alırım.
  • peggy  (10.10.18 16:57:59) 
@peggy, electroluxun hangi modeli acaba?


  • in vino veritas  (10.10.18 17:54:12) 
Xiaomi mi robot süpürge kullanıyorum birkaç aydır. Hani şu tepesinde radarı olup evin haritasını çıkaran akıllı süpürge. Acayip memnunum, standart süpürgeyi emekli ettik. 300 dolar + kargo + vergi ile alınabilir (gearbest). Fakat benim evim düz ayak, hiçbir eşik yok, halı da bir tane var (bambu lifinden mamul, incecik). Gerçi alet gayet akıllı, girebileceği her yere giriyor, takılıp kalmıyor bir yerlerde.


  • orient blue  (10.10.18 19:11:26) 
rowenta almayın. animal care pro mu öyle bir şey aldık biz iki sene kadar önce, hiç memnun değilim. temizlemesi dert. dışarı çok toz veriyor ve çekmiyor. halı süpürmek ölüm. yerdeki saçı bile çekerken zorlandığı oluyor.

şimdilik idare ediyor ama ilk fırsatta bir miele + xiaomi nin robotundan alıcam.

ps. kedili ev sahibi
  • the end of time  (10.10.18 19:57:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.