[]

iş Görüşmesi Maaş Sorusu

Selamlarrr Duyuru ahalisi,

Geçen gün bir iş görüşmesine uzman pozisyonu için görüşmeye gittim. görüşme öncesi klasik başvuru formu doldurdum. Burada klasik maaş beklentisi sorusuna da cevap yazdım. form doldurulduktan sonra tek tek görüştüm önce birin sorumlusu sonra da ik ile. Görüşmede çalışma saatlerinin esnekliği hafta sonu çalışma durumunun mevcut olduğu ve bunun için mesai ücretinin ödenmediğini söylediler. Şu durumda benim yazdığım meblağ çok saçma oldu. zaten görüşmede ik ücret beklentisine bakınca aa çok uygun bizim ücret aralığımıza falan dedi.

Şimdi ben bu durumda, bu şatlarda bu paraya çalışamam demek için çok mu geç kaldım? Kalmadıysam nasıl diyebilirim?. İK'dan görüştüğüm diğer kişinin cep telefonu var sormak istediğiniz şeyler olursa arayıp sorabilirsiniz demişti.
Bu arada şirket içinde ciddi bir yapılanma söz konusu başvurduğum pozisyon sıfırdan birimi kurmak durumunda kalacak. Zaten bunların hepsi görüşmede ayyuka çıktı hatam maaş beklentisini sözlü izah etmemek için oraya yazmış olmamdı :/

Ne yapabilirim, ne yapmalı ?

şimdiden teşekkürler.

 
geç kalmadın tabii ki, mesai detayı çok önemli, bedavaya çalışmayı istememek en doğal hakkın.
iş teklifi gelene kadar bekle, sen bir hamle yapma. önce onlar seninle çalışmak istediklerini söylesinler, bu şekilde elin güçlenmiş olacak ve artış konusunu dile getirdiğinde psikolojik olarak önde duracaksın. "ama orada öyle yazdınız niye mızıkçılık yapıyorsunuz" derlerse ki deme ihtimalleri yüksek, "mesai ücretinin ödenmeyecek olması maaşı direkt etkileyen bir durum, en azından o kısmı telafi edecek bir tutarı düşünüyorum, bu sebeple değişti" dersin. düşük beklentine "aa çok uygun diye" atladıklarına göre biraz daha yükseğini vermeye hazırlar.

  • Bruce  (10.10.18 09:03:49 ~ 09:05:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.