[]

istanbul'da araç ile satışda çalışanlar

araç ile müşteri gezen arkadaşlara sorum,

bir firmaya sürekli müşteriye gidip projeleri anlatıp, pazarlayacak kişi alacağız. istanbul içi asya+avrupa çeşitli lokasyonlarda olucak. toplantıları istediği gibi ayarlayabilecek büyük ihtimalle yani halkalı, kartal oradan maslak olmaz.

bu arkadaşın performansını değerlendirmek için şöyle plan yaptık;
2 gün ofiste çalışacak projeleri hazırlamak için
3 günde ziyaretlerde bulunacak, toplantılar en az 1 saat sürer. bizde günde 3 toplantı yapabilir yani haftada 9 toplantıya gider diye hesapladık.

piyasada olmayan bir ürün olduğu için anlatması, soru-cevap zaman alıyor.

makul mudur istanbul için? 3 günde en az 9 toplantı?

 
Cok zor.

Cok fazla firmayla gorusmelerimiz oluyor,sabah erken saatte gorusme olmuyor,insanlar ise gelip,varsa toplantilarini yapip,islerini toparlayip oyle gorusme kabul ediyorlar,kimseye saat 8 de gorusmeye gidemiyorsunuz.ogleden once bir gorusme ogleden sonra bir gorusme seklinde ayarlamak lazim.ogleden sonra yemek arasini vs hesaplayin en erken saat 2 ye gorusme alirsiniz.simdi yeni urun,pazarlama yapilacak sizin adam 3. Gorusmeyi kacirmamak icin mecbur toplantiyi hizlandirip,sorulari yeterince cevaplayamayacak.benim is yaptigim arkadaslara her zaman soyledigim istanbul da bir gunde en fazla iki is yapabilirsiniz.verimli bir calisma icin bu kural gecerli.
Bilindik musterilere sabit satis olsa route cizer bir suru ziyaret yapar ama bunda yeni musteri bulunacak,anlatilacak,kisaca 2 iyidir,3 aksamaya sebep olur.
  • duptıs  (08.10.18 20:37:22) 
toplantı hedefi ne robot mu adam?

dediğiniz plan Stuttgart'ta çalışır ama istanbul'da çalışmaz.
  • mysql34  (08.10.18 20:49:55 ~ 20:50:09) 
Günde 3 toplantısı yapması için 3 şirketin de aynı binada falan olması lazım.


  • mirafiori  (08.10.18 21:28:33) 
tamamen belirsizlikler üzerine plan yapıp performans değerlendirmesine döküyorsunuz işi.

trafik sorunun geçtim.

adama ürün tanıtacaksın gittin saatinde orada oldun, adam bekleyin 1 saat işim çıktı dese geri mi gidecek o arkadaş?

ya da adam ürünle ilgilens(ne tip bir ürün olduğunu bilmiyorum)

numune istese, detaylıca adan z ye herşeyini öğrenmek istese, 1 saat yerine 3 4 saat zaman alsa?

bin tane şey var.

ürün tanıtımı zaten çok sıkıntılı bişey, reprezant olayı gibi, adam asker gibi diker seni, 2 saat, keyfi gelirse dinler, gelmezse git başka zaman gel der gönderir.

siz bence işinizin olduğuna bakın da gerisini çok bızıklamayın.

takip etmek istiyorsan takarsın araç takip sistemi takar izlersin. sizin bu olayı tamamen takip edebilmeniz için elektronik kelepçe falan takmanız lazım bu arkadaşın ayağına.
  • killerbee  (08.10.18 21:30:36 ~ 21:33:19) 
Metodunuz yanlış. Toplantı hedefi vermek yerine satış hedefi vermeniz daha mantıklı. Kardeş senin satış hedefin şu, baz maaşın şu, hedefini yaparsan şu kadar prim + komisyon alırsın de, kaç toplantı yapacağını bırakın o arkadaş düşünsün. Toplantı hedefi genellikle altı boş toplantılara ve boşa mazot yakılmasına sebebiyet veriyor, işin sonunda kazanan Shell olur yani.

Satış hedefini de 3 ay aynı o arkadaş gibi çalışarak anlayıp verebilirsiniz ancak. Eleman, satamıyorsa düşük para kazanmalı, ama satabiliyorsa zengin olmalı. Amerikalılar böyle yapıyor.
  • roket adam  (08.10.18 23:37:58 ~ 23:38:53) 
şimdi buradan laf söyleyeğim o da boşa gidecek, o sebeple banlıyorum, bir daha karşılaşmıyorum, rahatlıyorum.
duptıs tenks soruya cevap vermişsin.

  • dedim dedim de kime dedim  (09.10.18 01:03:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.