[]

MKV uzantılı videoları AVI ya da MP4 formatına dönüştürme

TV MKV oynatmıyor. Dönüştürmek için kullandığınız program var mı? VLC dönüştüryormuş da çok ağır çalışıyor. Hızlı olması önemli.




 
mkv oynatan bir cihazım var. flaş disk ve hafıza kartı takılıyor. hdmi ve scart çıkışı var.
satabilirim size :)

tr.letgo.com
  • işimdeyim gücümdeyim  (08.10.18 16:17:02) 
hızlı olması tamamen işlemcine bağlı. Video işlemek bilgisayarı yoran bir şeydir, 2 saatlik filmi dönüştürmek aslında baştan decode-encode işleme yapmak demek.

Handbrake (bedava ve çok güzel bir program) ile h264'e çevirmeyi deneyebilirsin. Süreye bak ona göre çevirmeye uğraşır mısın yoksa oynatan alet mi alırsın ya da indirdiğin videoları ona göre mi seçersin sen karar ver.

handbrake.fr
  • nhk ni youkosu  (08.10.18 16:32:40 ~ 16:32:59) 
(bkz: format factory)

ama bilgisayardan hdmi ile izlemek daha kolay olabilir.
  • inheritance  (08.10.18 16:49:18) 
ben AVS kullanıyorum, en az film süresi kadar sürer. belki de daha fazla.


  • John Bloor  (08.10.18 17:18:02) 
mkvtoolnix.download
ben bunu kullanıyorum. arayüzü biraz karışık olsada oldukça iş görüyor.

  • nuh gemisini kaciran soyu tukenmis canli  (08.10.18 17:54:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.