(3)
Acil yardım mobilya demontesi
Selamlar. Bebeğin beşiğini söküyorum. Şu resimde gördüğünüz bağlantı elemanından 4 tane vardı. 3ünü söktüm. Bir tane kaldı. Ne yaparsam yapayım sökülmüyor. Kafayı yiyeceğim. İşin kötüsü deneye deneye yalama oldu sanırım artık dönmüyor da. Nasıl hallederim bu işi?
Selamlar.
Bebeğin beşiğini söküyorum. Şu resimde gördüğünüz bağlantı elemanından 4 tane vardı. 3ünü söktüm. Bir tane kaldı. Ne yaparsam yapayım sökülmüyor. Kafayı yiyeceğim. İşin kötüsü deneye deneye yalama oldu sanırım artık dönmüyor da. Nasıl hallederim bu işi?
0
aradaki uzaklik (
07.10.18)
Mobilde olduğum için fotoğrafı göremedim ama lastik koyarak açılabiliyor. Vida büyükse bulaşık eldiveni işe yarar.
m.youtube.com
0
Karga burun ile gevsetilir.
0
fotodan ne olduğunu anlayamadım, ama matkap ile çürüterek sökebilirsin. sonra bağlantı elemanını yenileyeceksin mecburen.
0