[]

Bu nasıl bir çeviridir?

bkz: Mağarasında beraber uyuduğu kadınların fotoğraflarını paylaştı

Link:www.hurriyet.com.tr

UYUDUĞU????

çevirmen değil bunu çeviren başka bir şey.. Siz olsanız nasıl çevirirdiniz?

 
Ekran görüntüsü koysaydınız keşke. Hürriyet'e hit kazandırmak istemiyorum. Başkaları da vardır muhtemelen aynı düşüncede.


  • apdulera  (07.10.18 09:29:27) 
@apdulera

Afedersin ekran görüntüsü hiddetimden aklıma gelmedi...UYUDUĞU nedir ya?
  • binder dandet  (07.10.18 09:30:15) 
Neden bu kadar tepki verdiğini anlamadım.

Adam tayland'da rus düşürmüş bu arada. Büyük ağbiymiş.
  • benibenim  (07.10.18 09:34:08) 
@benibenim

Aynı hatayı normal bir çevirmen yapsa topa koyarlar. Hurriyet'ten bahsedıyoruz, ilyonlarca okuyucusu olan bir gazeteden.
  • binder dandet  (07.10.18 09:40:23) 
"beraber olduğu"?


  • iknowyouknowiknow  (07.10.18 09:40:49) 
Neye takıldın? Cidden uyumuşlar bir şey yapmamışlar, aşağıda yazıyor.


  • [GODDARD]  (07.10.18 10:42:47) 
@goddard

başka yerlerde birlikte olduğu diye cıktı bu haber
  • binder dandet  (07.10.18 10:46:32) 
Birlikte olduğu diye çevirenler varsa onlar yanlış çevirmiş.

"kadınlarla cinsel ilişkiye girmediğini, sadece zaman zaman sabaha kadar birbirlerine sarılarak uyuduklarını vurguladı."
  • goodz  (07.10.18 11:34:59) 
Adam 8 ya da 9'uncu fotoğrafta birlikte uyuyoruz sevişmiyoruz demiş. Dolayısıyla olayı okusaydınız çeviri doğru.

Tebrikler, tam bir ekşi klasiği olan dil sınavından 80 alan herkesin kendini çevirmen sanması ve asla çeviri beğenmemesi hastalığına yakalanmışsınız.
  • cepeuc  (07.10.18 16:12:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.