[]

Aralık'ta Roma

Ne yapılır, ne edilir? Bi cesaret kendime doğum günü hediyesi almaya kalkıştım




 
temel olarak haziran'da ne yapılıyorsa yine yapılır. çok genel bir soru olduğu için genel cevap vermek lazım, o genel cevaplar da zibilyon tane gezi bloğunda var.
ben şunu öneririm.
oitheblog.com

görünce yazmadan edemedim, hasbelkader baktığın önerilerde roma'ya 2 gün yeterlidir diyen görürsen arkana bakmadan kaç. hani nehrin diğer tarafı 1 gün derler; kolezyum, palatino ve forum'u gezip bi de yanlışlıkla borghese ziyaret etmeyi düşünürsen planın alt üst olur. o yüzden vazgeçtim, modern medeniyetin temelinin atıldığı bu kadim şehri gezerken her önüne gelenin yazdığına itimat etme.
  • Bruce  (06.10.18 23:22:47 ~ 23:34:54) 
aralıkta daha güzel gezilir aslında. kendine güzel bir rota yap ve iyice gez. pizza forum'da pizza ye diyim ben de :)


  • prasinos  (06.10.18 23:44:51) 
bos dusunce balonu +1,

Cok fazla detayci degilsen 2, en fazla 3 gun.
  • s0phiesw0rld  (06.10.18 23:56:16) 
Gidemedi.


  • [GODDARD]  (07.10.18 00:24:15) 
Bu sene Şubat'ta gittim. Kalın giyin yeter. Bir de ayağında son derece rahat bir ayakkabı olsun. Ayaklarına çok iş düşecek. Özellikle konforlu bir ayakkabı almama rağmen her akşam otele döndüğümde ayaklarım sızlıyordu. Ben 3 gun gezdim ve bana yetti. Ancak detaylica bir gezi icin daha cok zamana ihtiyaç var.


  • nhtzmc  (07.10.18 16:32:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.