[]

Güvercin buldum uçmuyor

Sitenin bahçesinde buldum 20 cm arkasında kedi ona bakıyor ama dokunmuyordu. Aldım eve getirdim, paçalı maçalı çok tatlı bi şey. Evde muhabbet kuşumuz var onun yemlerinden veriyorum 2 gündür. Balkonda karton kutuda duruyor. Kanadı kırık olabilirmiş ama anlamıyorum. Vetereinere götür diyceksiniz ama param yok, ne kadar masraf çıkar bilemiyorum. Keyfi güzel gibi yiyip içip oturuyor kutuda. Ne yapmam gerekir bilen var mı acaba. Teşekkürler.




 
Kadıköy'de belediyenin veteriner hizmetleri var, bu gibi durumlarda ben oraya götürüyorum, ücret almıyorlar. Belki bulunduğunuz belediyede de vardır öyle bir yer.

Bir de veterinerlerin araç çarpan kedi-köpeklere bakma zorunluluğu var gibi bir şey duymuştum, kuşları da kapsar mı bi bakmak lazım.
  • msb  (06.10.18 21:46:57 ~ 21:47:42) 
İstanbuldaysanız vaşak kulübüne götürebilirsiniz


  • mutlusismankedi2015  (06.10.18 21:50:24) 
Kocaeli Gölcük, istanbul değil ne yazık ki. Cevaplar için de teşekkür ederim, belki İstanbul'da oturanlar görüp faydalanabilir lazım olursa.


  • gulbatur birinci sahbatur sondan geliyor  (06.10.18 21:54:09) 
kanadına dokununca tutmaya çalışınca vs huzursuzlanmıyorsa kırık değildir. elinize alın aşağı yukarı elinizde sallayın kanatlarını kapatmadan, pırpır uçaçak gibi yapıyorsa yavrudur ondan kedi gibi geziyordur.


  • nolmus yani  (07.10.18 00:07:38) 
Uçabilenleri bulamazsın zaten.


  • [GODDARD]  (07.10.18 00:25:54) 
kuş besleyen birinin güvercini olabilir. onlar yerde duruyor öyle saf saf uçmuyorlar neden olduğunu bilmiyorum. kuşçuluk yapanlar oluyor ya onlardan bahsediyorum. öyle alıştıysa çok normal bir şey.

kedi de toktur. nefret ediyorum kedilerden aç gözlü pislikler.
  • benibenim  (07.10.18 10:02:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.