[]

kedim eve sürekli fare getiriyor

illallah ettim artık hava soğuk olunca kıyamıyorum da balkondan içeri almayayım ama bir geliyorum salonun ortasında fare var iğrenç.

bu sorunun çözümü yok mu? balkondan içeri almayayım desem balkonu biz de kullanıyoruz ve içeri giremeyince balkon kapısının önüne bırakıp gidiyor fareleri.


 
o neredeyse tüm kedilerde olan bişi, avcılık yeteneğini göstermek ve takdir almak için size sunduğu bir hediye aslında o. maalesef önüne geçilmesi pek mümkün değil.


  • ender89  (06.10.18 21:05:12 ~ 21:05:45) 
@ender89 kızıyorum o gece eve girmeme cezası veriyorum ama anlamıyor galiba di mi benim salak kedim :s

bir de ilginçtir ki burnunun ucuna da konsa böceklere ve kelebeklere dokunmuyor.
  • alwayschargeneverbend  (06.10.18 21:16:15 ~ 21:16:53) 
Sen avlananıyorsun ya sana yardım etmeye çalışıyor
Bir süre sonra pır yaralı yarı canlı getirip senin avlanmanı öğretmeye çalışacak.
Balkona iyibir yuva yap ve eve alma ciddi hastalık kapabilirsin. Çok çok sağlıksız yaptığın şey.
Hem ev hem sokak kedisi diye bir şey yok. Sen onu seviyorsun o çöplere giriyor fare avlıyor. Sonra mutfak tezgahına çıkıyor mesela. Evde iki kedisi olan insan olarak asla olmaz diyorum
  • fasulyek  (06.10.18 21:39:28) 
Yahu ne kediler var! Bizimkiler ancak kuru yaprak getiriyor :)


  • msb  (06.10.18 21:51:28) 
@fasulyek

parazit ilaçları yapıldı ama haklısınız dışarı çıkan kediyi koruyabileceklerini sanmıyorum. ama gönül istemiyor işte dışarıda bırakmak.

@mb, kedinin kibarı da başka oluyor, yerim.
  • alwayschargeneverbend  (06.10.18 21:54:40 ~ 21:55:15) 
kediler seni beceriksiz avlanamayan büyük bi kedi gibi gördüğü için getiriyomuş. kedinin gözünde biraz daha vahşi atarlı bi izlenim yaratmaya çalış şdskfsşlfs.


  • yuto  (06.10.18 22:41:07) 
Yuto hahahahhaa
Kesinlikle haklı
Dışarı çıkartmayı bırak o zaman gerçekten
Kuduz olan insanlar var bu şekilde
Şeçim yap ya balkon ya ev kedisi ikisi birden olmaz
Birlikte uyuyorsun bir de değil mi?
  • fasulyek  (06.10.18 22:47:12) 
Patisine kurban olduğum hediye getiriyor, bazi nankörler kıymetini bilmiyor. Ahahahahaha :)


  • herhaltibiliyoring  (06.10.18 23:35:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.