[]

Acil yardım edin lütfen. Köpeğimiz Hakkında;

Şirketimizin, patronumuzun sahibi olduğu Rottweiler cinsi köpeğimize boyun fıtığı teşhisi koyuldu dün. 10 bin lira civarı bir tedavi masrafı çıktı ve patronumuz bunu karşılamak istemiyor, uyutulacakmış. "Uyutmaya karar verdik" dedi. Ben ne yapabilirim bilmiyorum, bana yardımcı olun, akıl verin lütfen. Tüm masrafları karşılayacak maddi gücümün olmamasının yanında sosyal medyada da herkese duyuracak kadar da aktif değilim.

Nereler aranır, ne yapılır bir akıl verin çok rica ediyorum.

Patronumuz bunu karşılayabilecek güce fazlasıyla sahip, bok gibi parası var tabiri caizse fakat uyutmayı seçti. Şu an şirket arabasının arkasında yatıyor, hızlıca çözüme gitmemiz gerekiyor.

 
1: haysev yuvasız hayvanlar gibi gruplara yazabilirsiniz facebook ve twitterda.

2:,patron yarısını karşılasın yarısını internette toplayalım.

3: hayvan sever ünlüler var. Onlara twitter ve instagmradan durumu anlatabilirsiniz.

4: burada ve sözlükte başlık açıp para toplayabiliriz.

5: patrondan rica edebiliriz hep birlikte.
  • the real brad pitt  (06.10.18 09:43:14) 
alıp evde bakacaksan eğer, en azından böyle bir şekilde yaşıyabilir(uyutulmasına nazaran.)

eve aldıktan sonra bolca zamanın olur arkadaşın dediklerinin hepsini deneyebilirsin.

ayrıca köpek kaç yaşında.

fıtık deyip geçme ben çok veteriner belgeseli izledim nat geo'da mesela ameliyatla bile düzelmeyecek olaylar oluyor o yüzden hayvan çekmesin diye uyutuyolar. şimdi sana böyle söylemiş olabilirler ama belki de benim dediğim gibidir. hangi veterinere götürdüklerini öğren ara bi konuş. ne diyecekler.
  • killerbee  (06.10.18 09:50:10 ~ 09:53:44) 
Yahu öyle şey mi olur, boyun fıtıgı için köpek mi uyutulur? Ameliyatsiz da tedavi olabilir belki kaç veteriner gördü? Yardım her şekilde toplanır siz önce onu o adamın elinden alıp geçici bir yuvaya pansiyona yerleştirin.


  • hipopotamus  (06.10.18 10:04:37) 
Köpeği adamın elinden alıp siz mi sahipleneceksiniz yoksa tedavi ettirip sahiplendirecek misiniz?

Karar verdikten sonra iki ihtimal için de ilk iş hayvansever gruplara yazın bence. Haysev, Sokaklarbileyasakbize, Masum Gözler, Çak Bi Pati... Bir sürü grup var böyle. Hepsine ulaşmaya çalışın ilan vermeleri için. Önce tedavi masraflarını toplamanıza yardımcı olurlar. Sonra da siz sahiplenmeyecekseniz sahiplendirilmesi için ilan açarlar.

Buraya da ilan verin mutlaka ameliyat parasını toplarken. Burdan yardım eden insanlar da olacaktır.

Hayvanın durumunu net olarak öğrenmeden öldürülmesine razı olmayın lütfen. Bu kadar hayvansever insanın, topluluğun olduğu bir ortamda illa ki çıkacaktır sesinizi duyuracak birileri.
  • ms brownstone  (06.10.18 12:37:03) 
öncelikle başka bi veterinere götürün. 10 bin lira nedir? tek veterinerle olacak iş değil uyutmak muyutmak. hastalığının derecesini öğrenin.


  • nice tnetennba  (06.10.18 13:05:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.