[]

İş bankası kart aidatı geri ödememe sorunu

Her sene yansıttıkları kredi kartı aidatımı bu sene iade etmeyeceklerini paylaştılar ısrarla. 3 opsiyon sunuyorlar;

1. mobil uygulamamızdan puan toplayarak telafi edebilirsiniz.
2. 30 teselli para puan yükleyebiliriz.
3. maxipuanlarınızı silelim, aidatla arada kalan farkı nakit yatıralım.

hiç birini kabul etmedim tabii ki, kredi kartı kapatırımı da yemediler. aidatı nasıl geri alabilirim?

 
aynısını yaşadım, kadın habire seçenek sundu, kabul etmedim, yine seçenek sundu kabul etmedim, ben u kadar alısveris yapıyorum ayda yeteri kadar para kazanıyorsunuz dedim. hık mık dedi, kabul etti.

Kredi kartı kapamayı yerler öyle bir yerler ki yana yakıla ararlar kapattıktan sonra.

Tabi bu arada aylık alışveriş oranınız da önemli.
  • binder dandet  (05.10.18 12:59:28) 
Aynı şirket ile aynı sorunu yaşadım. En son maxipuani kabul ettim başka çarem kalmayınca


  • kablelvuku  (05.10.18 13:03:34) 
ben ödeyip kapatmıştım 4 sene önce, bir daha da bu bankayla işim olmaz.


  • diffarentiationation  (05.10.18 13:27:11) 
ben geçen sene sikayetvar.com adlı site üzerinden hemen almıştım. ilgili sitenin arama kısmına aidat geri ödeme yazıp çıkan sonuçlardan kendine uygunu bulup copy paste yaparsan dikkate alıyorlar.
lakin şuan durumlar nedir bilemiyorum ama denemekten zarar gelmez.

  • evrimini tamamlamis hamambocegi  (05.10.18 13:32:59) 
kapatın kartınızı. halkbank da benim blöfü yememişti. sonra 3-4 kere aradılar. en son sadece kartı açık tutmama ayrı; kartla 2 sene içinde de toplamda 600 liralık gibi bi harcama yapmama ayrı bonus teklif ettiler. iki bonusun toplumı 300e yakındı.
kendilerine "bir gün geç ve bir milyon dolar eksik, üzgünüm" dedim. kapattım.
kredi kartsız hayat şahane, sen de gelsene.
eskiden bi lokanta olsun, bar olsun; cebimde kart varsa patur putur harcar, başkalarına da ısmarlardım. şimdi de harcıyor ve ısmarlıyorum ama maksimum cebimdeki para kadar..
  • barankovan  (05.10.18 13:41:37) 
Benim son kullanma tarihi dolan kredi kartım için bile son ekstreme aidat ücreti yansıtılmıştı. Yeni kart yolladıkları için eskisinin aidat ücretini ödemedim. Eğer iade ediyorlarsa ödeyip iade mi alsam acaba?


  • sacrilegious  (05.10.18 13:41:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.