[]

Sabiha Gökçen - Bursa Ulaşım Nasıl Olabilir ki?

Merhaba sevgili ve saygıdeğer Neverland insanları... Sorum başlıkta açık. Sabiha Gökçen'e çarşamba sabahı inecek bir insan en kolay nasıl ulaşır Bursa'ya? Gelecek olan misafirim yaşlımsı bir teyze olduğu için ona göre düşünürseniz sevinirim...

Teşekkürler.


 
havaalanında iett otobüslerine yada havaş servislerine binsin kartaldan ve pendikten yalovaya deniz otobüsü ve arabalı vapur seferleri var yalovaya geçince bursa arabalrı hemen ordan kalkıyor en kısa ve rahat böyle olur


  • deliklimasrafa,  (12.03.10 14:28:18) 
ya e-9 otobüsüyle kartal sahilde iner ve ordan idoyla gider(ama otobüs saatte bi kalkıyor problem yaratabilir) ya da taksi tutar yine sahile inip ordan yalova'ya geçebilir. ya da dümdüz kadıköye gider e-10 otobüsüyle ordan bursaya geçer idoyla. artık seçimi siz yapın :)


  • beyimsiz  (12.03.10 14:30:07) 
ben havaşla taksime geçip oradan metro veya ulusoyun börüsuna gidiyordum. yaşlı teyze için de fena bir yöntem olmaz aslında. yol uzuyor kabul fakat bilmeyince böyle olmuştu. ha eğer denk getirir de taksi falan tutarsa bırakırlar bir otobüsün yazıhanesine.


  • rubiks cube  (12.03.10 14:35:03) 
eğer beklerim biraz derse kadıköye geçsin ordan 18:50 de mudanya ya feribot var. yada 17:30 da yenikapıdan var.

olmadı ataşehir yada hareme geçsin otobüse binsin daha erken varır bursaya? otobüs saatlerine netten bakarsın artık.

not: eğer feribotu tercih ederse biletini şimdiden alsın yoksa bilet bulamayabilir.
  • pposeidon_1  (12.03.10 15:04:12 ~ 15:05:04) 
Ordan metro nun kamil in falan sabiha nin devaminda TEM ustunde otobuslerinin kalktigi noktalar var oradan binebilir gonul rahatligi ile ama bence siz gidip alin madem yasli yalniz birakmayin


  • mikelarteta  (12.03.10 15:15:31) 
HAVAŞ'ın Ataşehir'deki otobüs terminallerine giden bir servisi var mıdır acaba? Çok aktarmalı olması biraz zorluk çıkarıyor. Havaş binse inip indiği yerde Kamil Koç, Nilüfer vb. direkt binme şansı yok mudur?


  • minyatur dev  (12.03.10 16:06:13) 
Ataşehir'deki dediğiniz yerlere direk ulaşması biraz zor kozyatağı havaşa binip tekrar taksiye binmesi gerekir. O sebeple E-10'la Kadıköy'e Rıhtım'daki yazıhanelere geçip otobüs şirketinin servisini kullanarak Ataşehir'e geçmesi daha mantıklı olur.


  • emininsel  (12.03.10 16:24:55) 
www.havas.net

burdaki havaş servisine göre kozyatağı için giden havaş otobüsünün varış noktası kadıköy iskelesi. bu durumda havaşa biner kadıköye gelir. kadıköy iskelesinin karşısında bütün otobüs firmaları oluyor. kamil koç da var. ordan biletini alır. hareme götürüyolar zaten firmaların servisleri. başka alternatif gelmiyor aklıma.
  • beyimsiz  (12.03.10 16:26:39) 
isterseniz buradan bakabilirsiniz. olmadı merakınızı gidermek için bir arayın.

www.havas.net


linkin aynısı gelmiş yukarda zaten. (:
  • rubiks cube  (12.03.10 17:33:13 ~ 17:33:54) 
Duyuruyu açalı 6 sene olmuş :)

Bu zaman zarfında bir çok yöntem denedik ama başarılı olanı çıkmadı.

Hipnoterapi uzmanı da bilinçaltına inemediğini söyledi, normalde tek seansta fobi yenebildiğini ama eşimin durumunda birkaç seans daha olacağını söyledi. Araya cenazeler filan girdi, birşey yapamadık, devam ediyoruz.

Evimizi değiştirdik, komuşlarımız hem evlerinde hem bahçelerinde hayvan besleyen insanlar oldu. Kediler bizim için hala sorun. Dazzer, jel, çamaşır suyu çözüm değil.

Über hayvanseverlerimiz merak etmesin, henüz cinayet işlemedik. Biz de hasbelkader bu gezegende yaşayan canlılar olduğumuz için diğer canlıların hayatlarına saygı duyuyoruz.

Bilim insanlarına naçizane önerim, kedi - köpek canlılarını insandan garantili olarak en az 5 metre uzak tutabilen bir çip / esans / ultrasonik cihaz filan yaparlarsa çok para kazanacaklar...
  • minyatur dev  (28.06.16 12:43:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.