[]

Cok darlayan arkadasi nasil reddediyorsunuz?

Kankitolar,
Ozellikle son 1-2 aydir mesajlariyla asiri darlayan aslinda cok da samimi olmadigim bir arkadas var. Yahu kiz surekli "Kuzum napiyosun, kuzum yarin sizdeyim" diye mesajlar atiyor, ben artik genelde 1 gun gec yanit vermeye basladim, bahane buluyorum gelmesin diye, kendini zorla kabul ettirecek.

Gecen dedim ki, temizlik yapmam lazim musait degilim dedim, kiz hemen diyor ki ayy kuzum ben heen geliyorum sana yardima diyor. Of vallahi canima tak etti. Sonra dedim sen gelme ben musait oldugumda haber vercem dedim, sabahin korunde mesaj atmis patronundan izin almis gelebilirmisis.

Ya acikcasi icimde kotu hisler var, esimin kardesi bosanmak uzere, bu kiz da zamaninda esimin kardesiyle flortlesmis. Simdi galiba bosanacaklarini bildigi icin ozellikle yanasmaya calisiyor. Yok kavanoz kavanoz recel getirecekmis, bebegime patik prmus falan. Baydi yani, samimiyetsiz geliyor bana. Esimin abisiyle ilgili seyler ogrenmek icin beni kullaniyor, hayatimiza girneye calisiyor gibi.

Bazen oldu gunlerce cevap vermedim,sonra yaziyorum kizda hic alinma gucenme yok yani.

Boyle insanlari napiyorduk? Nasil mesafe koyuyorsunuz? Bana samimi gelmiyor bu kiz, sizce de oyle degil mi?

Bir programda tanismistik, ilk baslarda iyiydi de sonra cok kafa utuledi. Kuzum, canim, kelimeleri dilinden dusmuyor. Illa gelecek, illa gelinecek bjzim eve. Ay bezdim. Surekli de ergen muhabbetleri. Yani frekansimiz da uymuyor. Ah bilmiyorum.

Diyor ki gecen esimim abisini stalkliyormus, abim anlamis o oldugunu direkt sormus kizasen misin diye, sonra normal muhabbet etmisler. Kiz hemen bana yazmis. Ay elim ayagim titredi o an napcagimi bilemedim. Bi kac gundur ruyamda goruyodum, cok heyecanlandim cok utandim falan fistik sacmaliyor. Kendi kendine bi havaya girmis. Ben anlam veremiyorum. Bilemiyorum Altan.

 
Cevap atma. Ararsa açma. Ben böyle yapıyorum


  • beyaztenlikiz  (05.10.18 00:53:59) 
niye aklındaki argümanlar neyse onları sunarak net olarak reddetmiyorsun? 2 dakikada halledilecek şey için 10 paragraf yazı yazmışsın. hep bi çevreden dolanma çabası, kuşları ürkütmeyeyim düşüncesi. siz kadınları anlamak çok zor.


  • i ve been mistreated  (05.10.18 01:01:19 ~ 01:01:45) 
Yazım diliniz çok sürükleyici.

açıkça söylesen ?
  • biravekahve  (05.10.18 01:05:14) 
bazıları açıkçayı da anlamayabiliyor. mesajlarına cevap verme, gelmek, buluşmak istediğinde bahaneler bul. kendi isteklerini yaptırmasına izin verme. ödün vermeyip dayanırsan bir hafta on güne uzaklaşır.


  • bitse de gitsek  (05.10.18 01:09:23) 
Bazen oldu günlerce cevap vermiyorum yazmışsın. İstediğin zaman kaale almayadabiliyormuşun. O zaman niye bu kadar gerdin ki kendini. Günlerce cevap yazmadıktan sonra yine yazmamaya devam etseydin ya Altan bunda bilemeyecek ne var.


  • for day to break  (05.10.18 07:16:45) 
Sınırladınızı sertçe çizim. kibar olacağım diye kendine bahane arıyorsun. En basit şey var, bloklar geç? Ölecek misin?


  • KaraSakall  (05.10.18 08:13:21) 
eşimin kardeşi sevgili yaptı de o zaman, bıçak gibi kesilir


  • prasinos  (05.10.18 09:16:28) 
çok samimi olmadığın birine rest çekmek daha kolay değil mi? yakın olsanız aman alınır aman bozulur diye düşünebilirdiniz. bence pasif agresiflik yapıp hayatı kendinize dar etmeden görüşmek istemediğinizi söyleyin. bahaneler bulursanız günü kurtarırsınız, yine yazar. müsait değilim dersiniz, diğer gün darlar.


  • nice tnetennba  (05.10.18 09:50:00) 
Siz de benim gibi ayıp olur mu diye kendinizi yiyorsunuz galiba, böyle insanlar çok arsız oluyor, bir bakmışsınız sizin eve yerleşmiş. Ben hiç cevap vermedim, iki yılda kurtuldum:) İki yıl boyunca cevap almasalar da yazmışlardı. Kolay gelsin.


  • geçerkenugradım  (05.10.18 11:21:00) 
ben direkt siktir git sevgilim misin amk deyip birkaç gün aramıyorum.

ama tabii biz erkeğiz aramızda bunlar pek sorun olmuyor yüzsüzüz iki gün sonra yine kankayız.
  • benibenim  (05.10.18 11:37:06) 
bi amacı olmasa yüzsüzlük yapmaz, karşılıklı ilişkinize önem verse cevap vermemene bozulur gelmezdi ama o fark ettiğin gibi hedefe kitlenmiş olabilir.

bence kendi sınırlarını çizmen açısından bir adım atacağın için sert şekilde reddet ve senden çekinmesini sağla. sınırlarını ihlal ediyor, edemez. bu kız yarın bigun senin yengen olsa hayatının içine eder bu gidişle.
  • hopp  (06.10.18 21:30:02) 
açık açık yaz, kardeşimin eşi boşanma durumundayken senin buraya gelmen hiç hoş karşılanmıyor, kusura bakma ben seni kabul edemem de geç.

niye uğraşıyon 2 kuruş karakteri olsa böyle yanaşmaya çalışmaz zaten.
  • killerbee  (14.10.18 21:05:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.