[]

Küvet için tuz ve köpük

Küvet sefası yapan duyurucular,

Kullanıp memnun kaldığınız ürünleri paylaşabilir misiniz?

Tuz köpük harici başka şeyler de varsa yine önerebilirsiniz.

Teşekkürler

 
Rossmanda satılan tuz güzeldi


  • kablelvuku  (04.10.18 21:07:01) 
dermokil 'in tuzunu kullandım gayet güzeldi, ancak daha sonra kendim evde yapmaya başladım. deniz tuzu, kaya tuzu, himalaya tuzu hangisini istiyosak alıyoruz, istediğimiz yağlar ya da esanslar ile karıştırıp kurutuyoruz, istemediğimiz kadar çok ve ekonomik tuzumuz oluyor. küvet şampuanı olarak da avon'un bir çok aromalı şampuanını kullandım ve memnun kaldım.

çok merak edip deneyemedğim banyo topu kaldı. çok eğlenceli görünüyor ama nasıl bişeydir bi fikrim yok.
  • hypathia  (04.10.18 21:12:39) 
@hypathia süper tarif çok teşekkürler:)


  • lambada  (04.10.18 21:14:09) 
@hypathia

O banyo topu dünyanın en eğlenceli şeyi. O nedenle banyo topu+1
  • kablelvuku  (04.10.18 21:22:51) 
@kablelvuku bir süreliğine küvetsiz evde yaşadığım için onu yakın zamanda deneyemiyorum ama ilk fırsatta ben de deneyeceğim:)

bunlar dışında bir de küvet keyfinin olmazsa olmazı küvet tepsisi, ben bundan kullanıyorum www.banggood.com inanılmaz rahat, içeceğini, küllüğünü ya da tlfnun tabletini koyabiliyorsun,

bir de küvet yastığı :))www.tchibo.com.tr
  • hypathia  (04.10.18 21:28:36 ~ 21:31:05) 
Ya süpersiniz aramaya inandım ve banyo topunu da yapmasını öğrendim.
www.youtube.com

Gerçi videonun başında küvet doldurmayı gömmüş ama napalım biz de ayda yılda 1 uzun uzun keyif yapıyoruz işte :)
  • lambada  (04.10.18 21:32:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.