[]

3'ü 1 arada film tavsiyesi

1- Yabancı bir arkadaşa izletilecek, sürükleyici/etkileyici Türk filmi ne önerebiliriz? Hani, izledik, "hmm, iyiymiş" deyip geçilecek değil de, ardından en azından 5-10 dk bile olsa kritiği yapılabilecek bir şey olsa iyi olur. Altyazısı olmalı tabii ki.


2- Başroldeki karakterin filmin başında yaşanan bir olay üzerine, "şimdi hepinizi laciverte boyadım" moduna girdiği türde film olarak neler önerebilirsiniz?


3- Özellikle de oyunlardan esinlenilmiş ve tavsiye edebileceğiniz filmler var mı? Mesela Hitman (2007) vardı, ben özellikle de başroldeki karakterin, oyundaki karaktere benzemesine ve yürüyüşüne varana kadar özenmesini bayağı beğenmiştim. Var mıdır böyle aslına hem sadık kalıp hem de güzel olan filmler?

 
3- Silent hill filmleri oyuna oldukça sadık kalmış ve güzeller. Resident Evil'da olabilir. Prince of persia'da izlenilir aslında. Çok güzel değil ama ellerinden geldikçe sadık kalmaya çalışmışlar.

2- John Wick 1-2, The Equalizer, The Man from Nowhere, Payback, The Foreigner, death sentence
  • eazy  (04.10.18 19:23:06 ~ 19:29:37) 
3 özelliği de karşılayan film mi aranıyor tam anlamadım 3ü 1 arada denmiş.

Son özellikte oyunlardan yapılmış film dendiğine göre Türk filmi olamaz anlaşılan diye varsayıyorum.

2. seçenek için tabii ki John Wick 1 ve 2. İzlenmiş olabilir tabii
  • senolll  (04.10.18 19:23:14) 
senoll, hepsi ayrı ayrı sorular. Ayrı ayrı duyuru açmak yerine tek duyuruda sorayım dedim.

eazy, kaç tane silent hill var ya? Ben sadece bir tane biliyorum? Şu üçgen kafa çıkıyor falan hatta bir tek orası aklımda kalmış. Başka bir filmini bilmiyorum o serinin.
  • skooma  (04.10.18 19:30:42) 
2 tane silent hill filmi var. ilk film, ilk oyunun konusunu anlatıyor, 2. film ise 3. oyunun hikayesini anlatıyor.

İlk film güzel ama 2. film bok gibi :)

www.imdb.com
  • eazy  (04.10.18 19:34:39 ~ 19:35:39) 
kimse 1. ye bir şey önermemiş eşkiya bu klasmana girebilir.


  • belkider  (04.10.18 19:49:21) 
Özellikle de 1. soru için birkaç öneri daha bekliyorum. Var mı birkaç tane daha en azından?


  • skooma  (05.10.18 09:04:42) 
1. yol, kalandar soğuğu, kader, pandoranın kutusu, 11e 10 kala, sivas, mavi bisiklet


  • superb  (05.10.18 09:10:04) 
türm film olarak 'piano piano bacaksız' ve hülya avşar'a rağmen 'salkım hanımın taneleri' diyebilirim. altyazılı bulunabilir diye düşünüyorum. anlatılan hikayeler etkilemiştir beni. 'hamam' filmi var bir de Fatih Akın'ın filmlerini de es geçemem...


  • ninotevtidze  (05.10.18 09:14:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.