[]

Göz kuruluğu için tavsiye ilaç veya kür

Selamlar,

Soru başlıkta, refresh maalesef çok bir işime yaramıyor. 8 saat uyuyup kıpkırmızı gözle kalkıyorum. Yok mu bir hal çaresi :)


 
Ben artelac kullanıyorum.


  • sopiro  (04.10.18 16:17:05) 
bu sorundan devamlı muzdarip biri olarak refresh bende de hiçbir işe aramıyor. tears natural free de öyle. bir artelac işe yarar gibi oldu ama düzenli de kullanamıyorum ben bunları. ama lens kullanıyorsanız düzenli kullanmak dışında bir çözüm yok maalesef. aklınıza geldikçe de göz kırpın oturduğunuz yerde.


  • ninotevtidze  (04.10.18 16:18:59) 
Gece olan göz kuruluğu için doktorum bana A vitamini merhemi verdi (gözlerim çizildi). Yalnız doktora sormadan kullanmayın, yan etkisi olabiliyormuş A vitamininin (özellikle hamilelikte).
Adı da Vit-A Pos

  • whoosie  (04.10.18 16:27:32 ~ 16:27:46) 
lipotears


  • damla sakızlı dondurma  (04.10.18 16:37:01) 
Soğuk pansuman yapın. Yapay gözyaşı damlaları gözyaşı bezlerini tembelliğe itiyor şeklinde yorumlar var. Bence bir yöntem ne kadar basitse, o kadar iyidir. Ayrıca doğal olması da cabası.

Ben buzluktaki soğuk jeli alıp, üzerine ıslak peçete koyup, soğuyan peçeteleri gözüme koyuyorum. Bu işlemi 10-15 defa tekrar ettikten sonra da, jel biraz daha ısınmış oluyor zaten. Bu noktadan sonra da paket jeli direkt gözüme koyuyorum. Bütün bu süreç 1 saat kadar sürüyor sanırım. Benim elde ettiğim sonuç, bu yöntemin yapay damlalardan daha çok etkili olduğu. (pansumanın soğukluğu insanın yüzünü, özellikle yanan göz kapaklarını rahatlatıyor; soğuk yüzünden oluşan göz yaşları da kuruluğu)
  • kusmakla kusamamak arasindaki ince cizgi  (04.10.18 18:09:38) 
Adres iyi bir göz hekimi.
Göz kuruluğuna neden olan etkenler diye Google'a yazınca karşına çıkan her şeyi yaptığım için gözlerim acı verici biçimde kurudu.
Artık araç süremez hale gelmiştim ki doktora gittim.
Göz kuruluğu raporu yazdı.
Dede gibi aile hekimine 3 aylık ilaç yazıdırıyorum.
Tears natural free ve lipotears verdi.
Mutluyum şikayetlerim azaldı.
Ama göz tansiyonumda varmış vs. vs.
Siz de buradan çözüm aramak yerine iyi bir hekime gidin.
  • yasasin yemek yemek  (04.10.18 18:11:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.