[]

Erkek olarak vücut tüylerinizi alıyor musunuz?

Merhaba dostlar,

Vücut tüylerimle ilgili bir sıkıntı yaşıyorum, Özellikle bacaklarım çok kıllı kollarım aynı keza bu tüyleri alma konusunda büyük çelişki yaşıyorum muhtemelen kılları alsam tavuk gibi kalacağım merak ettiğim siz vücut kıllarınızı alıyor musunuz? alıyorsanız rahatsızlık yaratıyor mu? Ya da zamanla alışılıyor mu?


 
Tıraş olurken üst bacakları da alıyorum, pürüzsüz olunca güzel oluyor. :D Ama full almak benim de aklıma geldi de risk o. Rahatsız edici olur mu bilemediğimden alamıyorum. Konu takip.


  • datnet  (04.10.18 15:17:58) 
alıyorum, ilk bir hafta çok batıyor. kışın pek elleşmiyorum.


  • kablelvuku  (04.10.18 15:19:23) 
Almaya basladim, bacak haric sadece ust taraf. Muazzam rahatlikmis, gorsel olarak da cok daha iyi hissettiriyor.


  • yigitovic  (04.10.18 15:25:38) 
tavuk gibi kalmak istemiyorsan ve güçlü adaleli bacakların -özellikle quadriceps- e ön kolların yok ise en kalın başlıkla ya da medium diye tabir edilen orta başlıkla üstten alıp bir derece inceltirsin kötü durmaz. Plajda ya da bir dergi kapağında falan vücudumu gösterecem gibi bir derdin yok ise ya da kaşıntı yapacak ve giysilerinden fırlayacak kadar uzun değilse girmesen de olur bu olaylara.


  • candanag  (04.10.18 15:29:40) 
Kismen aliyorum. Bazi kisimlari kisaltiyorum.


  • stavro  (04.10.18 15:34:27) 
sakal altı tüm vücudu alıyorum 3-4 haftada bir. traş makinası ile.


  • diffarentiationation  (04.10.18 15:48:17) 
Almıyorum.


  • noluyo yaa  (04.10.18 15:54:26) 
diz üstünü alıyorum, diz altını almıyorum. kolları da almıyorum.


  • sir gawain  (04.10.18 15:54:57) 
göğsümü alıyorum ama çok fazla değil ayda 1 falan, tıraş makinesiyle başlıksız alıyorum iyi oluyor bence. bacakları bu aralar deniycem bi, kötü olsa da pantolon var sonuçta sıkıntı olmaz şort mevsiminin bitmesini bekliyodum. kol almak hiç aklıma bile gelmedi o çok göze batmaz mı ya? komik olur gibi geldi birden tüysüz kola geçmek neticede çokça göz önünce bi uzvumuz diğer saydığım yerlerin aksine.


  • semaforo de medianoche  (04.10.18 16:12:39) 
makineyle göğüs-karın, sıfır değil ama kısaltıyorum.


  • celeron 300a  (04.10.18 23:29:44 ~ 23:30:42) 
kasık ve koltuk altı hariç almıyorum. hijyen ve koku sorunu hiç yaşanmayacak olsa bunları da almazdım. insan dediğin kıllı olur, vücut kılının kime ne zararı var?


  • Bruce  (05.10.18 00:07:01) 
yanak içi sakalları, bikini bölgesi ve koltuk altları dışında bi yerime dokunmuyorum, hayvan gibi olmasa da kıllı bir insanım.


  • yuto  (05.10.18 01:15:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.