[]

Euro pound oranı

merhabalar. eğitim amaçlı 9 aylığına ingiltereye geldim. gelirken elimdeki euroları iki kere kur değiştirip(euro dan tl ve tl den pound) pounda çevirmeyeyim orada çeviririm düşüncesi ile buraya getirdim (6300 euro). şimdi burda zaten moneyshoplar dışında parayı bankalardan hesabınız varsa çevirebiliyorsunuz. bugün barclays'dan hesap açtım. fakat buradaki oranlar da çok düşük geldi bana. bugün bankadan kontrol ettiğimde euro satışları 1.06 alışları 1.23 gibi birşeydi. bu hesapla 100 euro yaklaşık 81 pound ediyor. internette ise bu 100 e 88 gibi birşey. yani parayı burada bankadan bozarsam 500 pound kadar zararım oluyor gibi. bu oranlar gerçekten bu kadar düşük mü? euro yu pound a çevirmek için başka ne yapılabilir acaba? türkiyede bile euro yu tl ye daha sonra pound a çevirsem daha çok pound elime geçecekti.




 
Revolut kartina basvurabilirsin. Aldiktan sonra bankada Euro hesabi actirip parani bankaya yatirabilir, sonra karta aktarabilir ve istersen Pound ceker, istersen pound harcarsin.

Ayni sekilde Turkiye'ye dondugunde eger hesabinda para kaldiysa komisyonsuz (atm komisyon aliyor olabilir, Revolut almiyor belli limitler dahilinda) parani Turk Lirasi olarak cekebilirsin.

revolut.com
  • ekyil  (04.10.18 15:17:56) 
hosgeldin, oxford street civarinda bilinen meshur bir doviz burosu var en iyi currency veren revolut isini dene olmazsa detayini bulurum


  • try again fail again fail better  (04.10.18 17:00:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.