[]

Enseye Lazer

Merhaba,

Enseye lazer yaptırmış olan var mı?
Çok kıllı bir insan değilim ama ensem yoğun biraz bana göre. Saç tıraşı olumca iyi güzel de hemen uzuyor, arada evde kesiyorum kendim de o da hem çok iyi olmuyor hem sonra hemen uzuyor. Saç tıraşı da pahalı olduğum yerde.

Neyse, yaptırmış olanlar varsa tecrübelerini duymak isterim. Fiyat nasıldı, sonuçtan memnun musunuz, kaç seans gidildi vs.

Teşekkürler

 
sırt ve omuzlara yaptırmıştım. istersen enseye de yapalım diye teklif ettiler. bi deneyelim dedim.

hayatımda böyle bir acı duymadım. beyne giden sinirleri öyle rahatsız ediyor ki o lazer. her atışta balyoz yemiş gibi (hayır hiç balyoz yemedim) hissediyordum.

öncelikle bi deneyin. acı eşiğinize göre de karar verin.
  • eeb  (04.10.18 11:26:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.