[]

hastaneye gitmekten korkmak

Bazı sağlık sorunlarım var. Bişi çıkıcak diye hastaneye gitmeye korkuyorum..

Ama cidden yani ölene kadar erteleme olasılığım var.

Ne yapabilirim.

 
bilincin yerinde olduktan sonra kimse sana zorla tedavi uygulayamaz.


  • killerbee  (03.10.18 18:23:32) 
bence de gitme kesin bir hastalık bulup poşetle ilaç yazıyorlar. gepgenç adamsın ifşada gördüm seni. neyin var gir bir inşaatta çalış bir şeyin kalmaz.


  • for day to break  (03.10.18 18:29:58) 
@for day to break
ifşalara hiç katılmadım ve

adam bana inşaatta çalışma reçete etti......
  • binder dandet  (03.10.18 18:33:36) 
Aha aynı ben, sevgilim de doktor ve buna rağmen köşe bucak kaçıyorum ağrıdan ağlayıp inatla gitmiyorum.
Bugün de hastaneye ziyaretçi olarak gideceğim o bile geriyor.

Seni anlıyorum ama yaptığın yanlış :d sen git istersen söylediklerini önemsemezsin doktorların.
  • mojiziku  (03.10.18 18:36:56) 
Kendini zorla gitmek için kapıdan bacadan dönmek istesen de zorla bir şekilde muayene ol. Emin ol iyilesecektir sıkıntıların geçecektir. Mutlu olacaksın daha önce gidip muayene olsaydım bu kadar beklemeye gerek kalmazdı diye.


  • scorpion37  (03.10.18 18:46:53) 
O bazı sorunlar belki çok kolay atlatılacak şeyler ama sen erteledikçe geri dönülmez bişeylere de yol açabilir belli mi olur. Zaten bir sağlık problemin varsa vardır bundan doktora gitmemekle kurtulamazsın.


  • ninotevtidze  (03.10.18 19:20:58) 
Bekledikçe gözünde büyütüp cesaret edemezsin. Aniden kalk git ya da randevu al, sonra düşünürsün ne yaptım ben diye ama artık geri dönüşü olmaz, sen de kafanı temizlemiş olursun.


  • olutaklidi  (03.10.18 22:11:12) 
20'lik diş çekimi için gittim diş eti çekilmesi hastalığımı öğrendim. iç organlarımda neler var kimbilir. bence gidin.


  • fatih baker  (04.10.18 15:51:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.