[]

iphone batarya pili değişimiyle alakalı mucize batarya Deji

apple döviz kuru nedeniyle 129 tl olan değişimi 220 tl ya yükseltmiş , bende alternatif olarak deji den almayı ddüşünüyorum güncel fiyatı 95 tl aparatı da gönderiyorlar bataryayı takmak için.Sizce alınabilir mi ?

www.deji.com.tr


 
babamdaki 6’ya bir yıl önce falan taktım, bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar.


  • passion rules the game  (03.10.18 13:05:57) 
deji candır. şuana kadar 5 iphone'da deji batarya taktım. hepsi sorunsuz çalışıyor.


  • helenart  (03.10.18 13:24:06) 
Deji gerçekten kaliteli batarya, ben de almadan önce donanım haberi filan okumuştum. Aldım kullandım ayrı zamanlarda iki telefonda, sıkıntı yok.

Fakat pilin değişimi kolay mı? Arka kapak var mı ayfonlarda?
  • John Bloor  (03.10.18 13:29:03) 
alıyorum arkadaşlar öyleyse , orjinal gibi perfomans veriyorsa sıkıntı yok benim için


  • nivoandmira  (03.10.18 13:29:28) 
alabilirsin, performansı zamanla vaad ettiğinin altına düşse de, ki bu normal iphone standartı oluyor yani performansı yüksek bi batarya, velhasıl hiç bi sorun yaşamazsın, tavsiye ederim.

fakat iphone 6'dan tecrübe ettiğim kadarıyla batarya baya sağlam beyaz bir yapışkanla arka kapağa yapışık, sıcak fön kullanın yapışkanı yumuşatmak için-, çıkartırken dikkatli olmak lazım batarya delinirse içindeki gaz oksijenle tepkimeye giriyor, patlayabilir, yanabilir vs..
  • zebragibi  (03.10.18 15:30:32 ~ 15:31:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.