[]

Yüksek bütçeli sandviç tarifleri

Elimde yaklaşık 150-170 lira kadar para var dibimde macrocenterda var ben bu parayla 6-7 adet doyurucu çok uğraştırmayacak ve ana malzemesi et olan sandviç yapmak istiyorum tariflerinizi bekliyorum.




 
macrocenter'a gerek yok. herhangi bir market olur.

3 tane kuzu kol al. 2 kilo soğan, 6-7 tane de ekmek al.

kuzu kolları tencereye sığacak ölçüde kestir. sonra tencerede 4-5 saat, çok çok kısık ateşte, ilk 2 saat hiç kapağını açmadan pişir. tandır olsun. tencereye dizmekten başka zorluğu yok.

pişince kemiklerini ayır. bu da ilik gibi biştiği için kemiği tutunca ayrılır, kolay iş.

soğanları doğra.

ekmeği ikiye yar, içini etin yağına bas, eti içine koy, soğanı koy, kapat.

isteğe bağlı domates biber de koyabilirsin.
  • kibritsuyu  (03.10.18 09:45:39 ~ 14:11:24) 
Buraya bir bak, müthiş tarifleri var:

grilledcheesesocial.com
  • SiyamkedisiZorro  (03.10.18 10:00:43) 
macrocenter'a gidip bayilmana gerek yok+1
Pastirma, kavurma, eski kasar, istege gore fume et al. Bunlarla harika sandvic yaparsin. Standart sandvic malzemelerini eklemeye gerek gormedim onlari zaten alirsin.

  • stavro  (03.10.18 10:49:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.