[]

macfit'i nasıl bilirsiniz?

sb.

gözü kapalı 6 aylık üyelik alınır mı yoksa ilk olarak 1 aylık alınıp nedir ne değildir diye test mi edilmeli?

teşekkürler.

 
hangi şube?


  • hayley williams ile evlenecek genc  (02.10.18 23:13:29) 
trump ve marmara park


  • rahat ya  (02.10.18 23:14:52) 
kulüpten kulübe değişir. benim kulüp iyiydi önce ben 1 aylık aldım sonra 6 aylığa geçtim. eylül ekim gibi başlamıştım yaza doğru malüm kitle gelince üyeliğimi iptal ettirdim. şu sıralar boş oluyordu.


  • lata  (02.10.18 23:16:18) 
Üyelik süresi bitince üyeliğini gidip iptal etmezsen karttan çekmeye devam ediyor. Kart kapalıysa ya da para yoksa borç yazıp icraya gidiyor


  • gazozailacatmauzmani  (02.10.18 23:28:00) 
şubeye ve gideceğin saatlere bağlı, akşam 18-22 arası askerlik şube gibi olur bu heryer için aynı ama macfitlerin metre kareler ufak olduğu için spor yapılamaz hale geliyor çoğu şubesi, sakin saatler için ise baya iyidir çünkü malzemeleri kalitelidir, ben içerenköyde anadolu yakasının en büyük salonlarından birindeyim mesela ama malzemelerde birgün tetanoz olacağım


  • docrivers  (03.10.18 00:15:07) 
kulübe göre değişiyor +1 bence 1 ay al. bbeğenirsen sonrasında uzun süreli yaparsın. bu arada üyelik süresi bitince icra vs gelmiyor. zaten ne alaka, icra :) ben haber vermeden bıraktım. adamlar telefonla aradı sordu. ben de gelmeyecem artık dedim. tmm iptal ediyorum dedi ve olay bitti. sanal kart bilgini ver. kafan rahat etsin.

edt: ha bu arada, benim gittiğim salonda herkes havlusuz çalışıyordu. adam minderden bi kalkıyor, böyle bir rezillik olamaz. her yer ter, sırılsıklam. kimse ne uyarıyor ve başka birşey. ben bu yüzden bıraktım 1 ay sonra. kusacaktım artık.
  • mahone  (03.10.18 00:15:34 ~ 00:17:05) 
1 ay dene önce, hocaları bi tanı, çok yapışık hocalar varsa huzur bırakmazlar. geleni gideni de gördükten sonra karar verirsin. dışardan göründüğü gibi çekici bir işletme değil, iğrenç bir kurumsal şirket aslında.

@gazozailacatmauzmani bu icra olayını tecrübe ettiniz mi yoksa bi yerden mi duydunuz? ortada bu konu üzerine imzalanmış bir sözleşme olması lazım dolayısıyla icra durumu yok, her ay borç yazar fakat siz hizmeti kullanmadığınız için sizden bu parayı alamaz. kartım kayboldu diyip iptal ettikten sonra herkes yoluna devam eder. bu konuda tecrübem oldu.
  • zebragibi  (03.10.18 00:15:58 ~ 00:16:50) 
@zebragibi, ödeme yaptığım kart kapandığı için borç hanesine yazmışlar, iptal etmek içine e o ayki taksidi ödemek zorunda kaldım. Açıkcası peşine düşecek pozisyonum yoktu uğraşamadım ama şubedeki personel söyledi


  • gazozailacatmauzmani  (03.10.18 02:06:59) 
üye olmak kolay ama çıkışı zor. üyeliğin bittiğini haber vermeyip hemen para kitlemeye başlıyolar, iptal ettirmek için de şubesine gitmek zorundasınız.


  • contavolta  (03.10.18 08:16:06) 
Kullanmayı düşündüğünüz saatlerde gidip ziyaret edin, ona göre karar verin. Ha mesai saati derdiniz yoksa, gündüz giderim diyorsanız düşünmenize gerek yok.


  • John Bloor  (03.10.18 08:56:25) 
kalabalık biliyorum, test şart.


  • ilkot  (03.10.18 09:00:17) 
ben yukarıda dendiği gibi saat 4'ten sonra çok kalabalık olması nedeniyle sabahları gitmeye başladım. 6'da açılınca gidiyorum, kimse olmuyor, çok rahat. Haftasonları sabahları da kimse olmuyor. Ama bu biraz da lokasyonla ilgili, benim gittiğim şubenin etrafında çok fazla kolej var mesela, saat 15:30 gibi okullar dağılınca öğrencisinden çalışanına herkes gidiyor. Başka şubelerde bu saat iş çıkışına, ya da sabah vs göre değişebilir.

Üç senedir gidiyorum, özellikle bir sorun yaşamadım.
  • sopiro  (03.10.18 09:02:51) 
Marmarapark girişi çoo kötü hep trafik var. Artı avm içi konumu çok kötü, şubeye ulaşım zor 40 saat asansör beklersiniz


  • charlotte blanc  (03.10.18 09:53:22) 
6 ay falan alma sakin. Aylik uye ol, gerekirse iptal edersin. Iptal etmedigin surece karttan cekiyorlar +1


  • stavro  (03.10.18 10:47:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.