[]

sokak hayvanlarına nasıl yardım edeyim ?

merhaba, içimden bu yavrucakları doyurmak geldi. napayım bilemedim ? barınaklara bağış mı yapayım yoksa sokaga cıkıp belli yerlere mama mı koyayım ?




 
İçinden nasıl gelirse hocam. Patifood.com’da üçer beşer lirayla mama kumbarasında mama biriktirebiliyorsun. Öğrenci kulüplerine barınaklara filan mama gidiyor 15 kg mama olunca. Ben hem burayı kullanıyorum, hem haysev’in bağış kampanyalarına (maalesef en azından haftada bir acil bağış kampanyası gereken vakalar oluyor) para gönderiyorum 10-15 ne kadar varsa o an, hem de temizmama.com dan 15 kg mito mama alıp Yanımda taşıyorum. Gittiğim gördüğüm yerde kediye köpeğe veriyorum. Kedi maması ama köpek kuş Karga kirpi hepsi yiyor.

Şu an aklıma gelenler bunlar, keşke sizin gibiler çoğalsa ^^
  • mutlusismankedi2015  (02.10.18 20:24:44) 
Belediyeye yardim edip sokak hayvanlarinin kisirlastirilmalarinda yardim edebilirsiniz.


  • Traveller  (02.10.18 21:12:46) 
insanın yediği şeyleri verme. rendering yem ver de köpek bir öğün doyacak diye fazladan bir tavuk canından olmasın.


  • ya ben lan neyse  (02.10.18 23:16:39) 
Sokağınızda hayvanlara yemek veren fazla insan yoksa en güzeli köşe başlarına çöp kenarlarına mama su bırakmak. Barınaklarda o kadar saçma sapan insanlar çalışıyor ki bağışlanan mamalar satılıyor vs., vereceklerini hiç sanmıyorum. Ya siz besleyin ya doğuda besleme yapan gönüllülere gönderin.


  • hipopotamus  (04.10.18 14:11:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.