[]

Ankara

Ankaralılar ve ankarayi bilenler . Yaklaşık bir aydır buradayım ama hafta sonları biraz canım sıkılıyor. Sizi merak ediyorum. nereye gidiyorsunuz, ne yapıyorsunuz? Hafta sonları canım sıkılıyor biraz aydinlatin beni.




 
evimin yakınlarında takılıyorum, arkadaslarla tunalıya gidiyoruz .armadanın yemek kısmında takılıyoruz. bazen AOÇ falan filan.


  • lata  (02.10.18 17:26:52) 
Tiyatronun başkenti Ankara'dır. Tarihi Büyük veya Küçük Tiyatro'da veya Şinasi'de oyunlar izleyebilirsin devlet tiyatrosunda 13 gun evvel biletini alırsan. Devlet opera ve balesi senfoni orkestraları dahil.
Kaleye çıkılır. Çıkarken Anadolu Medeniyetleri Müzesi gezilir. Yine kale civarinda Koç müzesi ziyaret edilebilir. Ulus'ta Resim heykel müzesi ve 1. Meclis ziyaret edilebilir. Hamamonunde gezilebilir. AOÇ'de kokoreç gömülür. Anitkabir ziyaret edilir. Kizilay'dan Tunali'ya yürünür Tunali'da Kugulu'da soluklanilir. Segmenler parki'nda arkadaslarla muhabbet edilir.
Kizilay'dan Sakarya'ya geçilip ucuz bira içilir(ogrenci stayla). Altında araba varsa biraz doğa ile ic içe olmak istersen ve sporu seviyorsan Eymir'e gidilir bisiklet sürülür, ben vaktim oldukça neredeyse hergün gitmeye çalışırım Eymir'e. Ankara'da akşam gaga manjero iyi mekandır alkol almak istersen gop'ta filistin'de.
  • karacigerim vur kadehlere  (02.10.18 17:40:01 ~ 17:41:15) 
Ankaradayken haftasonları trekkinge giderdim. Tiyatro sezonunda da arada tiyatroya.


  • curukturpkokusu  (02.10.18 17:46:52) 
Ankara mekanlar şehridir. Doğa, tabiat vs. hikaye. Mekan konusunda da eğer Istanbul'dan falan geldiysen yine seni tatmin etmeyecektir, haa Muş'tan falan geldiysen belki... İzmir'de, Eskişehirde sıradan bir yerde 5-10 tl'ye yiyeceğin bir kokoreçin daha kötüsünü AOÇ'de 20 tl'ye kitliyorlar (değmez). Tiyatro iyi evet ama kısır. Yıllardır aynı oyunlar, güzel oyun az.

Hülasa, kalıcı değilsen bir dizi falan bul takip edecek, en kısa zamanda da terk etmeye çabala :)
  • giovanne  (02.10.18 17:54:19) 
Haftasonu hava güzelse hiç düşünmeden seğmenler parkında takıl, pişman olmazsın.


  • re noreno  (02.10.18 17:57:09) 
tek başına isen bunları hiç biri zevk vermez. acil ortam yap.


  • elorelia  (02.10.18 18:04:48) 
Tiyatro, CerModern, Rahmi Koç Müzesi, Papazın Bağı, Seğmenler, Gaziosmanpaşa ve civarı eski Ankara sokak yürümesi, ODTÜ'de çimlere yayılmaca, Eymir'de koşu ve bisiklet..


  • fotrsapka  (02.10.18 18:06:45 ~ 18:07:04) 
sinema seviyorsan buyulu fener'e takilin.


  • tzoey  (02.10.18 18:14:30) 
yapacak bi bok yok burada


  • Delay Fuze  (02.10.18 18:19:57) 
Yapacak ortam da yok. Yürüyüş yapabilirsin. Haftaiçi iş dışında yapacak bişey buluyorsun haftasonu da bulmayiver


  • her gece aç  (02.10.18 19:01:39) 
senelerdir bu şehirdeyim, yapacak bir şey yok kesin bilgi. kendini bilime falan ada.

yok diyorsan seğmenlere falan git ama tek başınaysan zor.
  • passion rules the game  (02.10.18 19:08:21) 
Bende 5 aydır buradayım hafta sonları o kadar sıkıcı ki, bütün gün evde sıkıntıdan patlıyorum. Ortam olmadığı için dışarısı da çok sıkıcı geliyor. Sürekli aynı yerlere git gel bayıyor.

Ortamın yoksa her yer sıkıcı.
  • lana del rey  (02.10.18 19:59:19) 
10 gunde bir ankara temali hep ayni duyuru aciliyo ayni cevabi veriyorum.

Yukaridaki her hangi bir insanla/insanlarla toplanin. Hic biride dememis ya bunu!?

O etkinlikleri beraber yapin gezin yiyin icin. Emin ol o yaptiklarin daha guzel anlamlı olucak.
  • bir3iki7  (02.10.18 22:33:17) 
Gidelim varsa öyle birileri bana uyar . Cinsiyet erkek :)


  • opitseri  (02.10.18 23:03:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.