[]

abd'de vodafone var mi?

basliga ek olarak amerika'dan turkiye'yle cep telefonu yoluyla konusmanin en ucuz yolu nedir ve fiyatlari nasildir?




 
1)vodafone yok.
2) skype: www.skype.com
google voice: www.google.com
  • crucio  (12.03.10 00:51:53) 
google voice'te turkey 0.03$ yaziyor yani bu turkiyeyi aramanin dakikasinin 0.03$ oldugu anlamina mi geliyor?


  • ssskkk  (12.03.10 01:01:17) 
evet dakikasi 0,03 dolarmis. 0,045 tl eder. saati 2,7 lira olur. iyi valla, gayet iyi.


  • samfisher  (12.03.10 02:55:13) 
vodafone orada verizone adıyla hizmet veriyordu diye hatırlıyorum.


  • sutlu nescafe  (12.03.10 08:49:35) 
vodafone'un birdunya tarifesi gecerli midir acaba turkiye'de internet olmadigi zamanlarda konusabilmek icin cok guzel bir tarife cunku.


  • ssskkk  (12.03.10 10:05:07) 
tek amerika diye bir tarifesi varmis vodafone un. fakat ben yine de google voice u tavsiye ederim. zaten google voice interneti kullanmiyor. yine normal telefonunuzdan gorusme yapiyorsunuz.


  • crucio  (12.03.10 11:16:39) 
en ucuz yolu wirofon'dur.

www.wirofon.com
  • Addictive  (12.03.10 11:59:46) 
@crucio google voice iphone'da kullanılabiliyor mu? apple tarafından reddedilmişti yanılmıyorsam? (bkz: #16567941)
@Addictive son zamanlarda wirofon hakkında baya güzel şeyler duyuyorum ancak tt olayı olduğu için bir yerden kazık sokarlarmış gibi geliyor.

  • ssskkk  (12.03.10 13:10:18) 
telefona herhangi bir program kurmuyorsunuz. telefon numaranizi google voice a kayit ediyorsunuz. insanlara da google voice numaranizi veriyorsunuz. insanlar sizi o numaradan aradigi zaman sizin telefonunuza yonlendiriliyor(cep, ev, is hangisini belirlediyseniz). siz bir arama yapmak istediginizde de google contact listden kisiyi seciyorsunuz. google voice numaranizdan size arama geliyor siz actiginizda da karsi taraf araniyor. ekstra ozellikler(sms vs) icin programini da kurarsaniz iyi olur ama mecburi degil. ayrica gordugum kadaroyla iphone da destekleniyor(www.google.com.tr)

edit: en buyuk guzelliklerinden birisi de sms lerinize internet uzerinden ulasabilir, netten sms yazabilir, sesli mesajlariniza gmail uzerinden ulasabilirsiniz
  • crucio  (12.03.10 22:09:37 ~ 22:10:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.