[]

Anneme film paketli platform

Kullandığınız platformlardan (digiturk, tivibu, tele dünya, kablonet bunların adı ne oluyorsa işte, adı aklıma gelmedi) kalite ve fiyat olarak hangilerini önerirsiniz?

Annem ve babam yabancı filmleri izlerler ama malum tüm kanallarımız abuk yerli dizilerle dolu. Çok bütçeleri de yok ama ayda 50 tlye kadar çıkabilirler. Ben bit araştırma yapacağım ama önden fikirleri alayım dedim.

Siz neler kullanıyorsunuz? Netflix e de bakacağız alternatif olarak ama evlerindeki tv smart değil, bilgisayarı hdmi ile bağlamak falan gerekiyor üşenirler. O yüzden netflix 2. planda.

 
50$'a android box sipariş et yurtdışından (en az 4gb ram, 8 çekirdek işlemci, 32gb rom). Sonrada iptv üyeliği al. senelik 120tl+. digitürk, dsmart, tivibu vs kanalları, bütün ülkelerin kanalları (amerikadan sırbistana kadar), bunlara ek olarak binlerce film ve dizi (vod arşivi) oluyor.

evde netflix'de kullanıyorum ama içeriğinin %70'i çöp. bir kaç ay ara vermiştim şimdi yeni eklenenleri izliyorum ama 1 aya kalmaz gene izleyecek bir şey kalmaz.
  • kimlanbu  (02.10.18 13:18:58) 
iptv demeye geldim ben de.


  • the end of time  (02.10.18 13:58:55 ~ 13:59:01) 
iptv kullanması bizlere kolay da büyükler için hem zahmetli, hem sorun çıktı mı çözemiyorlar. iptv satanlar da çakal çukal tipler. ki yasadışı.

kablonet, dsmart falan filmler tırt. digiturk pahalı. belki netflix + blutv olabilir. android tv içeren bir box daha iyi olur.
  • passion rules the game  (02.10.18 14:06:22) 
Tik atıyorum ama bu öneriler anne babaya göre değil. Sorun çıksa çözemezler aldıklarına pişman olurlar. Öyle süper film paketlerine gerek yok. Mesela digiturk starstaki filmleri severek izlediler bizim evde. Normalde uyduda çıkan fil tv ile idare ediyorlar ama istiyorlarki sürekli film olsun denk geldikçe izleyelim.


  • curukturpkokusu  (02.10.18 14:18:09) 
Annem Netflix'ten baya memnun. Normal yayınları bıraktı öyle söylim. Bu arada BLuTv de kullandık ama içeriği sık güncellenmiyor. Gelenler de her zaman ilgi çekici olmuyor, kısır bir yer diye kapattık sonra.


  • nıç  (02.10.18 14:48:22) 
@phoarbix bu paket iyiymiş araştıracağım, teşekkürler.

Bana böyle cevaplarla gelin :)
  • curukturpkokusu  (02.10.18 16:54:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.