[]

Sinirlilik hali

Üzerimde bir haftadır inanılmaz bi sinirlilik hali var. Belki adet dönemimin yaklaşmasının da etkisi vardır. Zaten sinirli olmaya yatkınım ama daha önce hiç bu kadar olmamıştı. Havalardan mıdır, bi mutsuzluk bi gerginlik.. Şimdi aslında bunu başkası bana sorsa düzenli seks yap derim ama ben hayatımı geçireceğim insanı bulmadan böyle bir şey yapmak istemiyorum, daha önce yaptım hiç iyi sonuçları olmadı. Dolayısıyla bu da bir seçenek değil. (2.5 senedir yalnızım ayrıca.) Valla kötü durumdayım, bana acil bir çözüm bulun, geçici bile olsa olur..




 
Acil seks yap:)


  • jamiro  (02.10.18 11:58:21) 
düzenli seks yap.


  • datnet  (02.10.18 12:00:22) 
sana iyi gelen şeyi biz nerden bilelim? ben deniz kenarında bisikletle yol yaparsam biraz daha iyi hissediyorum mesela. ya da yakın bi arkadaşımı çağırıp "ben kötüyüm" diyorum, genelde içip içip saçmalıyoruz, o da iyi geliyor.


  • kronik  (02.10.18 12:01:40) 
bende de aynı zamandan beri başlayan bir hal var. normalde de baya neşeli bir insanım ama nedense bu aralar agresif hissediyorum kendimi.

havalar, regl dönemi, toplu taşıma kullanıyorsanız toplu taşıma (kendimden biliyorum) vaya şey etkili oluyor.

ben beni rahatlatan içimi açan arkadaşlarımla görüşüyorum. sağlıklı beslenmeye çalışıyorum (bu gerçekten iyi hissettiriyor.)
  • muslugubozukhayrat  (02.10.18 12:16:40) 
insafsızlar cevabımı silmişler.
hollandaya git, orada keyfini arttıracak bişilere rastlarsın illa

  • barankovan  (02.10.18 12:39:01) 
Meditasyon, kesinlikle şifa gibi..

Türkçe app i de var hatta "meditasyon" adıyla, hergün yapıyorum aşırı iyi geliyor..
  • lambada  (02.10.18 14:50:09) 
Vakit geçirmekten keyif aldığın arkadaşlarınla buluş. İçki iç, dans et ve rahatla;)


  • cespi53  (02.10.18 15:18:12) 
aile hekimine gidip sinirlilik halini anlat. tsh, t3 ve t4 e baksınlar.


  • omegascorpii  (05.10.18 23:25:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.