[]

5800 v40 güncellemesi ve şarj problemi

merhaba millet: hikayeyi okumayın: nss ile kod değiştirilip güncellendi ve JAf ile flashlandı, format atılmadı:
---------
hikayesi:
arkadaşlar şimdi bu telefonu aldım(lanet olsun) ve sim kartımı takar takmaz *#0000# yapıp hemen güncelleme var mı diye baktım ve ardından v30 olan sürümü v40 a güncellenmesi gerektiğini söyledi. tabi bende cepten indireceğime bilgisayardan indiririm dedim ve öyle yaptım tabi bilgisayardan indirdiğim günceleme dosyası telefonum için güncelleme olmadığı söyledi ben de nss ile product code değiştirdim, ve güncelleme yaptım, bir kaç gün önce de nss ile kod değiştirlip güncelleme yapılan cihazların şarj problemi olduğu ve JAF ile "Flash" yapmak gerektiğini öğrendim ve bu telefonu flashladım.
--------
ne yazık ki şarj problemi devam ediyor, bundan sonra ne yapsam bu sorunu düzeltirim, ekran parlaklığı en düşükte telefonu aşırı bir kullanımım yok artık.
not: batarya sipariş ettim bile belki ikincisini de alacağım.

teşekkürler

 
keşke kod falan değiştireceğinize nokia servis noktasında yaptırsaydınız.
normal kullanımda 3 gün gidiyor pili.

  • plainwalker  (11.03.10 23:14:39) 
maalesef, konya dayım ve servis yok bildiğim kadarıyla.


  • hoot  (11.03.10 23:24:41) 
www.eksiduyuru.com

şurada 4. sorunun cevabında verdiğim linke bi bak istersen
  • etna  (11.03.10 23:28:01) 
etna, orada denilenleri yapmıştım zaten ama düzelmemişti. (o soruda benim sorum) şimdi ovi suite üzerinden tekrar kurdum ve hard format attım, bakalım ne olacak, bu arada yeni bir sorunla karşılaştım benim pislik arkadaşım senin telefonuna pislik yaptım demişti(kilit kodunu değiştirmiş, bunu da öğrenmiş oldum).


  • hoot  (11.03.10 23:52:47) 
bende product kodunu değiştirerek yaptım fakat hiçbir sorun yok telefonda =/


  • bugax  (11.03.10 23:59:42) 
1- simdi eger sen *#0000#'de versiyon 40 update'ini gördüysen product code degistirmene gerek yoktu, o product kodu degistirmenin amaci zaten aleti v40'a geçmis product code araliginda gösterip v40'i alabilmek. sonra nemesis service suite ile eski kodunu geri almani tavsiye ederim ki garantiye geri girsin (bataryanin oralarda bir yerde yaziyor bulabilirsin)
2- sarj problemini anlayamadim problem nedir ama tavsiyem: telefon v40 yüklenen bir product code'a sahip iken nokia software update'i çalistir, zaten v40 diyecek. yeniden yükle de. birak yeniden yüklensin. sonra eski product kodunu geri al. oh mis. ben yaptim oldu.

  • samfisher  (12.03.10 03:04:11) 
@samfisher
evet *#0000# den baktım vardı fakat nokia software update i bilgisayara kurdum görmedi(keşke direk ovi kursaymışım) o yüzden nss ile kod değiştirdim ve ardından nokia software updater ile yükledim.

dün bu mesajı yazdıktan sonra cevap beklemeden tekrar ovi suite üzerinden yazılım yükledim ve hard format attım, sanırım düzeliyor, zaten batarya sipariş ettim, yolculukta kesinlikle yetmeyecek.
  • hoot  (12.03.10 21:46:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.