[]

Takı Toptancıları

Arkadaşlar merhaba.

Takı toptancısı arıyorum. İnternette her aramam karşılığında 2tl-5tl-10tl'lik bijuteri dediğimiz ucuz, çakma, kalitesiz takı toka toptancıları buluyorum. Bana biraz kalburüstü, kaliteli, fiyatı yüksek (ve dolayısıyla yüksek fiyattan satabileceğim) ürünler üreten toptancılar lazım.

Var mı "şuna bak, buraya git" diyebileceğiniz yerler?

 
tahtakale


  • fakyoras  (01.10.18 15:08:38) 
Tahtakale'yi görmek şart ama ben de merak ediyorum, illa ki sanal mağazası olanlar da vardır.


  • SiyamkedisiZorro  (01.10.18 15:44:07) 
insta'da srn_design hesabı


  • prasinos  (01.10.18 15:44:09) 
tahtakale+
ve kapalıçarşı dövizle satıyorlardı.

  • reactionic  (01.10.18 15:53:20) 
hayal_atolyesi_ahsap_poster
instagramda. arkadşıma ait. kendisi toptancısı. çok fazla sürümü olan takılar var.

  • ground  (01.10.18 16:13:18) 
Tahtakale - Mercan civarlarında sırf bu işin toptancılarının olduğu bir iş hanı vardı, gidince bulursun.


  • John Bloor  (01.10.18 18:10:03) 
Turkiyede kaliteli bijuteri satan sadece bes alti toptanci var gerisi çin mali satiyor. 4 tanesi istanbulda bir tanesi ankarada bir tanesi de izmir de ama hicbirinin fiyatlari cok ucuk degildir. 7-15 tl arasi toptan fiyattan alip 20 50 tl arasi satacaginiz sekildedir.


  • fatih in fedaisi  (01.10.18 18:57:55) 
@fatihin fedaisi,

Hocam izmirdekinin ismi adresi nedir?
  • aradaki uzaklik  (01.10.18 20:17:02) 
Shakira bijuteri.cankayada. yalniz içlerinde uretim yapmayan, cesidi en kisitli ve fiyatlari en pahali olan da budur. Arti bu islere ilk defa girecekseniz firma ismi ogrenmekle olmaz ki. Hangi zeminde satacaginiz hangi tarza yöneleceginiz onemli. Bu altı toptancinin besiyle calisiyorum ben ama besinde toplam ucbin model var fakat ben hizli giden ve tarzi uyumlu 400-500 modelle calisiyorum. Siz biraz baliklama atlayacak gibi duruyorsunuz. Turkiyenin en kolay para kazanilan isine yanlis yollarla baslarsaniz basarili olamazsiniz.


  • fatih in fedaisi  (01.10.18 22:36:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.