[]

Yavru kedi sorusu?

Birtane yavru kedi var akşam sitenin bahçesinden geçip bina içinde bekliyordu, eşime markete girmişti o ara gelirken salam al yavru kediye at dedim. Eşimle oynamış nerdeyse eve alacaktık. Bugün işe giderken site bahçesinde sinmiş öyle bekliyor yavrucagiz. Eşimde çalışıyor bende eve alsak onun için iyi mi olur bilemedim, annesi yok galiba hiç etraffa goremedim kerata sanki biri eve alsın diye asansörün önünde nöbet tutuyor. Aşısını vs 1 hafta 10 gün sonra yaptırsam olur mu eve alınca.




 
önce biraz düşünün. eğer tekrar sokağa bırakmayacağınızdan eminseniz, kediye bakabilecek maddi gücünüz varsa (düzgün kum ve mama alabilecekseniz, çıkabilecek ekstra masrafları karşılayabilecekseniz), tatile giderken kediyi bırakabileceğiniz bir yeriniz varsa, ne bileyim ev kedi için güvenliyse eve alın. en azından soğukta bekleyip yıpranmaz, sokakta başına gelebilecek tehlikeleri de ekarte etmiş olursunuz. aşı için de yavru biraz palazlanana kadar bekleyin lütfen; ilk etapta sadece iç dış parazit uygulaması yaptırmanız yeterli.


  • evde liyakat kalmamis  (01.10.18 15:07:21) 
Tabi olur, bir sıkıntı olmaz. Ufaklığı görmeden önce viyaklamalarını (annesini çağırması/seslenmesi) duyuyor muydunuz?

Artık viyaklamıyorsa o zaman anneyi aramaktan vazgeçmiştir. Annesinin de onu aramadığından eminseniz, bu hava koşullarında ona yuva vermek, bir canlıyı korumak yapabileceğiniz en büyük iyiliklerden olur.

1-2 gün yabancılık çekebilir belki, ondan sonra alışır.
  • Nocturne  (01.10.18 15:09:24) 
muhtemelen üşümüş ve bi köşeye sinmiştir. aşılarını sonra yaptırsanız da olur. çalıştığı halde kedi besleyen çok insan var, eğer eve alırsanız, işe gitmeden önce bol bol mama ve su koyarsınız önüne. o kendi işini kendi görür.


  • nice tnetennba  (01.10.18 15:44:53) 
yavru kediye salam vermeyin. süt hiç vermeyin.

instagramdan şu hesaba bakar mısınız: @petbilgi
  • suicides underground  (01.10.18 17:35:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.