[]

ledli ışıldaklar

elektrik kesintilerinde kullanmak için şunlar iyi mi yoksa başka tavsiyeniz olur mu?

urun.gittigidiyor.com


 
içine pil konan ledli fenerlerden al. şarjlı alma.

hepi topu 2-3 kere kullanacaksın, dura dura bataryası ölecek. değiştirtmek kendisinden pahalıya gelecek.

defalarca ışıldak aldık, bir elektrik kesildi, çıkardık, iyi. iki kesildi iyi. üçüncüde ışıldağı çıkardık, aaa yanmıyor. neyse ertesi gün elektrik gelince şarja takıyorsun şarj olmuyor. elektronikçiye veriyorsun yeni batarya takmak 50 lira.

pilli iyidir. 5 yıl kadar önce bim'den aldığım kalem pille çalışan nefis bir fener var, üstelik çocuk oyuncak etti, sürekli kullanıyor, daha ilk pili bile bitmedi. biterse de iki tane kalem pili tak, hoop devam.
  • kibritsuyu  (01.10.18 14:56:09 ~ 14:57:01) 
eski ışıldakların çok çabuk öldüğü doğru, sebebi de bunların içinde kullanılan nikel bataryaların veya kuru akülerin çok kısa ömürlü oluşu, lityum piller onlara göre çok daha uzun ömürlü olur ve şarjını daha uzun süre korur.
eğer lityum bataryalı bir lamba bulursanız alabilirsiniz, ömrü daha uzun olur, ama şarj etmekle falan uğraşmamak için pilli olanından almak da mantıklı.

  • gkhncnzdgn  (01.10.18 15:11:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.