[]

Sürekli karın ağrısı

Dönem dönem yaşadığım karın sancıları oluyordu. Bir seferinde kum doktugum söylendi, ilaçla azaldı falan. Ama genel olarak uzun süreler hissettiğim sancılarım oluyor genellikle sabah saatlerinde daha yoğun. Gaz sancısı ile beraber olduğunu sanıyorum ve bu bana büyük rahatsızlık veriyor. Gün icinde de sancı devam ediyor, belki 1 hafta bu şekilde geciyor diyebilirim. Stres kaynakli da olabilir ama başka bir şey de. Sizce neden kaynaklanir bu tarz bir sanci?




 
Bakliyat-tahıl ağırlıklı besleniyorsan ya da dönem dönem tüketip gluten-lektin hassasiyetin varsa o neden olabilir fakat daha ciddi bir şeyler de olabilir tabii.


  • angelus  (01.10.18 12:55:42) 
bir besine karşı alerjiniz varmış gibi geldi bana. bir hastanenin alerji bölümüne gidin. testler arasında süre geçmesi gerektiğinden 1-2 ay sürebiliyor testler ama öğrenmiş olursunuz.

geçmiş olsun.

ayrıca gaz ile ağrılar artıyorsa gaz için rezene çayı iyi geliyor. veya çay seven biriyseniz her bir bardağa birkaç yaprak nane atınca da iyi geliyor
  • yemrem  (01.10.18 13:31:11) 
Hocam çölyak bile olabilir. Doktora görünün mutlaka.


  • lcha  (01.10.18 14:10:18) 
fmf hastalığını araştırmanızı tavsiye ederim.


  • nick konusunda kararsizim  (01.10.18 14:12:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.