[]

interrail sadece 3 ülke ye gidicem 0 dan

mayıs gibi bir aylığına yunanistan italya isviçre yapmayı düşünüyorum 15 20 gün

pasaport um yok-------kaç a patlar 6 aylık alsam

vize yi nerden alabilirim

bilet te flexiler ne oluyor sadece mesela 30 günde 8 gün mü kullanabiliyoruz.

bir de bu üçülke için bir güzergah planına ihtiyacım var en azından 20 25 günlük.

feribot yunanistanda italya ya kaçtan patlar

 
1- pasaport cüzdan bedeli: 138 TL + 6 aylık 126.05 TL
2- italya
3- 30 günde 8 gün trene binebilirsin.
5- 20-30 euro civarı
  • el magico  (11.03.10 22:32:56 ~ 22:37:04) 
soruna cevap değil kusura bakma ama koymazsam ölürüm.
www.zaytung.com

  • serbetci  (11.03.10 23:00:21) 
iyice sıç ağzıma:D


  • mormormorius  (11.03.10 23:09:45) 
bu sefer gidecem balkan lara gidecem olmassa gidecem sana inat gidecem şerbetçi:D


  • mormormorius  (11.03.10 23:10:20) 
kimi ülkeler vize için 6 aydan fazla vize süresünün olması gibi şartlar koyuyorlar, o yüzden en az bir yıllık al eğer şartlar müsaitse 5 yıl al, daha uygun olur.


  • hoot  (11.03.10 23:10:58) 
:D yok sana lafım yok. erasmus falan desen tamam da interrail diyince harbi sonu öyle oluyor. kendimden biliyorum.:)


  • serbetci  (11.03.10 23:25:37) 
3 ülke komşu sayılır (feribot ile gideceğini düşünürsek). şöyle bir plan yapabilirsin: selanik, atina, patras (feribot limanı), bari (feribot limanı), roma, vatikan, pisa, floransa, venedik, milano, bern, zürih, cenevre.

vizeyi yunanistan'dan alma.

feribot ancona-patras arası 60 € idi. Interrail biletini gösterince %50 indirim yapıyorlardı. Yani tek yön 30 € idi. Ama bu 2007 fiyatı. Şimdi nasıldır bilmiyorum. Bizim bindiğimiz feribot şirketi superfast'tı. İnternetten fiyatlarına bakabilirsin. Bu arada feribot yolculuğu 22 saat sürüyor ve ekstra para vermem diyorsan güvertede kalıyorsun. Kalın kıyafet gerekir mutlaka.

Fleksi bileti x gün içinde y gün kadar kullanabiliyorsun. Eğer zamanını çok fazla yollarda geçirmeyeceksen, daha çok otellerde falan kalacaksan bu bilet daha karlı olur. Ama çok sık trene bineceksen ve trende kalmayı düşünüyorsan fleksi alma. Gerçi şu da var: trende uyuyabilmek için uzun mesafe yolculuk yapman lazım. Bunu da plan yaparken göz önünde bulundurmalısın.

Bir önerim de şu: Bir gidişini uçakla yaparsan epey zaman kazanırsın. Mesela trenle ve feribotla İsviçre'ye kadar gidip Zürich'ten Easyjet'e atlayıp İstanbul'a dönebilirsin. Hem daha fazla vaktin kalır, hem de yolculuk baymaz.
  • sodometal  (12.03.10 12:16:19) 
6 aylık pasaport almayın çoğu ülke vize vermiyor


  • very pigmented melanosome  (12.03.10 12:35:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.