[]

Bana Güney Avrupa rotası çizelim mi?

Porto’dan başlayarak Portekiz ve İspanya için rotaya ihtiyacım var. Nereler mutlaka görülmeli? Nereye gitmeli? Ne zaman gitmeli? Haftasonları git gel mi yapılmalı yoksa bir ay art arda mı gezilmeli? Kafam karıştı her yere gitmek isteyip hiçbir yere gidemiyorum.




 
Trenle, Coimbra, lizbon, sintra.
Coimbra b idi galiba duragin adi, hotel botanico yu kalacak yer icin onerebilirim. Istayondan otel taksi ile 5 euro falandi. Otelden da yuruyerek eski universiteye falan gidersin 1 gun yeter. 20 euroya yakin giris ucreti var, (10/10 iki farkli kisim).aksam diligencia bara git fado icin. Avm de otele yakin.
Lizbon da, gar de oriente??? duraginda (karsisinda avm var)trenden ineceksin,metroyla sehire devam edeceksin.(umarim dogru hatirliyorumdur) ulasim haritasinda kendine gore ayarlarsin zaten.
Muzeler icin ayin ilk pazar gunumu hatirlamiyorum. Ucretsizdi.
Ben bilmiyordum, denk gelmisti.
Ulasim Gunluk sinirsiz bilet 6.5 euroydu. Metro,tramvay kullanmistik bir sorun olmamisti. Bir suru muze var. Sintrayi hatirlamiyorum, kafa karistirmamak icin yazmadim. Ispanyayi bilmiyorum.
  • durgunfoton  (01.10.18 02:19:05) 
endülüs bölgesi(sevilla, granada, cordoba, malaga), bask bölgesi(bilbao, özellikle san sebastian), madrid ve toledo, valensiya ve ibiza, barselona gibi bölgelere ayırabilirsin. bunların hepsini 1 ayda gezersen çok zevk alamazsın, daha portekiz kısmı var bi de, o tarafları bilmiyorum. zevklerine göre bölgelerden en az 2 tanesini seç derim.

haftasonu git gelle zevk almazsın çünkü bahsettiğim gibi bölge olarak gezince daha çok vakıf oluyorsun kültüre, insanlara. endülüs'ü bir haftasonunda gezemezsin mesela. 1 ay, hatta mümkünse daha 40-45 gün ayırıp doya doya gezmek bence daha mantıklı.
  • Bruce  (01.10.18 08:02:50 ~ 08:03:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.