[]

Ne alsam

Merhaba,

Bir tane site var öğrencilere özel yaklaşık 70 tl indirim kodu veriyor. Sitede de ıvır zıvır baya bişey var. 210 lirayı geçince de kargo bedava ve indirim kodu ile 140 liraya geliyor.

Şimdi ben birkaç şey ekledim kargoyu ücretsize getirmek için ancak emin olamadım. 2 seçenek var,

1. Geçenlerde saatim koptu, bisikletle çalılırken kullandığım decathlondan alma falan idare eder bi saatti. Eksikliğini hissediyorum yani çalışırken, her ne kadar sürekli telefona da baksam kolda saat daha kullanışlı.
Sitede şu model en ucuzlardan, klasik casio
www.buyersclub.se ışığı falan da var, tipini çok çok beğenmesem de casiodan memnun olurum.
(şu aslında daha ucuz ama gereksiz kaba www.buyersclub.se)

2. Seçenek, bayadır almak istediğim yağ kas gösteren tartı. Bu aslında çok gereksiz gibi, bi yandan da takip edeyim diyorum değişimleri. Ancak tartı çok kaliteli değil gibi. Bi yandan almak da istiyorum bilemedim.
www.buyersclub.se

Tartı saate göre daha pahalı. Saati alacak olursam yanına birkaç şey ekledim 3 tane duş jeli gibi market fiyatına. Tartıyı alacak olursam onlardan pek alamıcam 1 tane olabilecek galiba kargo ücretinden kurtulmak için.

Bir de şöyle bir zımbırtı geliyor, kaybolan eşyaları bulmak için. Hangi seçeneği seçersem seçeyim ücretsiz olacak bu
www.buyersclub.se

Yani hem 70 lira indirim hem de şu zımbırtıyı 20 30 liraya birine okutursam diye alışveriş yapayım dedim ama saat mi tartı karar veremedim. Yoksa hiç mi alışveriş yapmasam ne diyorsunuz?

Uzun oldu, sonuna kadar okuduysanız teşekkürler

Not: fiyatlar isveç kronu, site isveççe, tl olarak söyledim daha kolay olsun diye.

 
casio saati geç zaman artık akıllı saat zamanı, nabız gösteren, adım sayan veya ne bileyim yaptığın aktiviteye uygun bi ürün alırsın.

ayrıca retro merakından dolayı bu saati istiyorsan binbir rengi var aynı modelin onlardan alabilirsin bu artık iyice asker saati oldu.

tartı oldukça şık markası da kaliteli ben olsam tartı alırdım. sporla uğraşan her insana lazım zaten.
  • killerbee  (01.10.18 00:31:37 ~ 00:34:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.