[]

Japonlar batılıların daha güzel olduğunu mu düşünüyor?

fiziksel olarak?

bir aşağılık kompleksleri var mı?


 
cogunda var evet. dunyanin en irkci, muhafazakar ulkelerinden biri olmalarina ragmen sadik amerikan kopegidir cogu japon. ilginc.


  • der meister  (30.09.18 22:58:08) 
Japonlar Asya'nın en eli yüzü düzgün ırkı gibi aslında, yani Japonlardan çok Korelilerde Çinlilerde var gibi kompleks. Ha bununla birlikte animelerine-mangalarına baksan herkes kocaman gözlü falan ama bilemedim şimdi.


  • angelus  (30.09.18 23:03:45) 
İşin en basit anlatımı herkes kendine benemeyene ilgi duyar. Nasıl İskandinavya'da esmerler, Akdeniz'de sarışınlar popüler, öyle.


  • d max  (30.09.18 23:16:48) 
çekik gözlüler, hintliler, pakistanlılar birbirine benzeyen milletlerde var bu kompleks. Ama asıl bomba zenciler, bu adamların kas, vücut yapmaya yüklenmesi kompleks sonucu. Benim zencilere çok saygım vardı, bu adamlar doğuştan spora yatkın, atletik, kaslı doğuyor diye düşünüyordum. Yakında tanıyınca görüyorsun ki adam günün 10 saatini salona ayırıyor, kafayı vucüdü ile bozmuş, madem zenciyim bunu minimize, telafi etmeliyim diye düşünüyor


  • freedonia  (30.09.18 23:19:44) 
Ben diyenlerin yalancısıyım. Saçını siyaha boyatmış İsveçli, Danimarkalı arkadaşları olan tanıdıklarım var. Hadi İskandinavya demesek de yine Avrupa'nın batısı-kuzeyi sayılacak İngiltere'den pay biçelim, tatil yerlerinde çalışan ne kadar kara-kuru Anadolu çocuğu varsa sapsarı İngiliz ablalarla beraber. Hepsi de o yaşlılardan değil üstelik.


  • d max  (01.10.18 20:34:59) 
Yahu her esmer de oralı değil ki, bunun İspanyol'u, Latin'i yok mudur? Şimdi tutup İsveç veya Norveç'te, bir sarışın İngiliz hatun ve bir esmer Brezilyalı hatun düşünsen hangisi daha çok dikkat çeker? Benim dediğim biraz da "Latin lover" kavramı için. Ha zamanında İtalyan asıllı aktör Rudolf Valentino Arap şeyhi rolleri ile seks sembolü olmuştu. Milletin imajına bak, nereden nereye...neyse.

Buradan da yola çıkabiliriz tartışmamız için aslında. Benim duyduğum saçlarını siyaha boyatan İskandinav hatunlar 1990'lardandı. O yıllarda Avrupa bu kadar Ortadoğu menşeili yabancıyla dolmamıştı. 41'inde ihtiyar adamım ben şimdi. Ben biraz kendi dönemimi anlattım, sen kendi dönemini. Bu Rudolf Valentino denen adam da mesela SESSİZ FİLMLERDE oynuyordu, düşün ne kadar eski.

Muhtemelen benim anlattığım dönemle şimdi arasında bazı şeyler değişti.
  • d max  (02.10.18 22:34:17 ~ 22:35:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.