[]

Logitech MK250 wireless mouse klavye

uzun süredir kullanıyorum.
fakat mouse'un sağ tuşu gıcık vermeye başladı. basmıyor.
başka bir wireless logitech mouse alsam aynı sistem üzerinden çalışır mı? set almadan mouse ile olayı çözebilir miyim?


 
Unified alıcı varsa çalışır.


  • bos gezenin bos ustasi  (30.09.18 22:37:44) 
benim de en uzun süre kullandığım set buydu ve sağ tıkı bozuldu. klavyeye de kahve dökülünce bir kenara attım.

bilgisayara kuracağın bir yazılımla logitech ürünlerini tek alıcıda çalıştırabilirsin. ama sanırım turuncu bir işaret olması lazım alıcının üstünde.

şu linkte detaylı bilgi var: support.logitech.com
  • jamiro  (30.09.18 22:41:44 ~ 22:44:05) 
Bendeki ürünün Unifying olduğunu nerden anlayabilirim. USB stickte herhangi birşey yazmıyor. turuncu birşey de yok. zaten verdiğiniz linkten Unifying software'i kurmaya çalıştım ama stick'i çıkarıp takmama rağmen algılamadı. sanırım Unifying özellikli bir alıcı değil.


  • FT5  (30.09.18 22:56:10) 
zaten listedeki destek kısmında da yok mk250.

o alıcıyı şöyle edinmiştim bir kez: kız arkadaşımın logitech mouse'unun alıcısı kaybolduğu için logitech destek'e nerden temin edebilirim diye sormuştum. bana taa hollanda'dan a4 boyutunda kalın kartondan zarf gibi bir şey geldi. içinden de alıcı çıktı. üstelik ücretsiz.
  • jamiro  (30.09.18 23:18:38) 
ben logitech cordless desktop s510 i.ytimg.com kullanıyordum yıllardır (unified öncesi modellerden), mouse'u bozuldu. onun yerine bir mouse alayım dedim, aynı alıcı s.ecrater.com ile çalışan lx6 optik mouse'u tse4.mm.bing.net buldum. adam da yıllardır elinde durduğu için 10 liraya verdi taş gibi malı.


  • gkhncnzdgn  (01.10.18 13:01:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.