[]

bir anime müziğini arıyorum

burada bir yerde paylaşılmıştı ama bulamadım. Sözlükçülerin en sevdiği müzikler de mi neydi. Tempolu bir anime müziği, youtube resmi karakterin resmi idi sanırım. Saçı sarı idi diye hatırlıyorum. Bu müziği bulabilecek olan var mı? biraz saçma anlattım ama siz buluyorsunuz :)




 
Eve gidince araştırırım


  • glamdr1ng  (30.09.18 22:47:07) 
büyük ihtimalle değildir ama benim sevdiğim bi parça

www.youtube.com

ayrıca diğer müziklerine bakabilirsin bu grubun.
  • killerbee  (30.09.18 23:27:25 ~ 23:35:37) 
Eve geldim. Daha fazla detay lazım joe. Karakter kaç yaşında, cinsiyeti, saçları düz mü böyle mızrak gibi spikey mi :D resimde 1 karakter mi vardı? lh4.googleusercontent.com buna benziyor mu? tarzı popa mı yakındı rock mı?


  • glamdr1ng  (30.09.18 23:34:51) 
resimdekine benziyordu. söz var mıydı emin değilim ama sanki yoktu diye hatırlıyorum.


  • little big man  (30.09.18 23:37:11) 
Naruto Shippuden Ost Playlist: www.youtube.com

1. Olabilir mi?
  • glamdr1ng  (30.09.18 23:47:03) 
Nope bu degil. Karekterin tek resmi vardi. Baya baya tempolu idi. Eksisozlukte biri paylasmisti ama bulamadim.


  • little big man  (30.09.18 23:58:04) 
youtu.be

Karakteri betimlesen direkt buluruz da :D googlea bi naruto yaz. O eleman olduğundan bi emin ol. Değilse diğer animelere geçelim
  • glamdr1ng  (01.10.18 00:07:34) 
hatırladığım, sarı saçlı baş karakter içeren animeler:

dragon ball z(super saiyan goku)
trigun
claymore
Grenadier
Naruto: Shippuden
Fullmetal Alchemist
Fullmetal Alchemist Brotherhood

elimizde yeterli veri olmadığından ve animelerin sezon-sezon müzikleri değişiklik gösterdiğinden kendin araştırıp bulman gerek.

unuttuğum/bilmediğim vardır mutlaka...
  • late viper  (01.10.18 00:25:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.