[]

interrail hostel

interrail le yolculuğa çıkmadan önce hostelde rezarvasyon yaptırmak zorundamıyım gittiğimde boş odası olan hostel bulmak zormudur ?




 
yılın hangi döneminde hangi şehre gittiğinize bağlı, hatta hangi gün gittiğinize, saat kaçta vardığınıza da bağlı.
örneğin bir yaz günü, cuma akşamı barselona'ya vardınız, rezervasyonunuz yok. o zaman ortada kalırsınız.

  • turkuazz  (11.03.10 20:59:39) 
kesinlikle rezervasyon yaptır, kafan rahat olsun, sürpriz yaşama. ve gittiğin yerde de gideceğin diğer yere rezervasyon yaptırmak olsun ilk işin.


  • theos ek mekhanes  (11.03.10 21:20:27) 
yazın 15 temmuz ile ağustos arasında yola çıkıcam. yunanistan italya benalux finlandiya taraflarını gezicem. hostel sitelerine baktım rezarvasyon yaptırmak için kredi kartı numarası falan istiyor güvenli mi belli değil : )


  • hetroz  (11.03.10 21:44:04) 
kesinlikle rezervasyon yaptırma, kafan dumanlı olsun, sürpriz yaşa. biz tadını böyle çıkardık bu interrailin :)

boş oda illaki bulursun. zira küçük şehirde insan yoktur bu yüzden oda vardır, büyük şehirde turiste bağlı olarak bol hostel vardır köhne bi yer de olsa illa ki oda da vardır.
  • hikaye mesture  (11.03.10 21:47:27) 
italya için rezervasyon lazım olabilir mesela. roma, venedik filan popüler yerler bunlar, yazın da yoğun sezon..


  • turkuazz  (11.03.10 22:27:31) 
interrail'den beklediğin tamamen yabancısı olduğu bir ülkenin şehrinde sabahın köründe sırtında eşek yüküyle dımdızlak kalmak, o yükle hostel hostel dolaşmak ise, o zaman hikaye'nin dediği gibi rez. yaptırma :) ama bence bak hostel sitelerine ve güzel sosyal ortamın olduğu bir hostel bul, kaderini kendin güzelleştir, şansa bırakma.


  • theos ek mekhanes  (11.03.10 22:46:33) 
www.hostelbookers.com herşeyi çözer.


  • zibidibadabum  (12.03.10 04:12:12) 
bence rezervasyon yaptırma. ben tek bir rezervasyon yaptırmadan 20 günde 10 ülke gezdim. illa ki kalacak bir yer buluyorsun. üstelik pazarlık bile yapabilirsin :)


  • sodometal  (12.03.10 12:18:58) 
www.couchsurfin.org siesini dene!


  • bentalihsizim  (17.03.10 19:51:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.