[]

hangi tarife, nasil ? uluslararasi yardim lazim.

merhaba duyuru insanlari. ben londrada yasiyorum. kiz arkadasim turkiyede. gelecek seneye kadar da orda yasamak zorunda.

malum uluslarasi bir durumda oldugumuz icin, faturalalar, kontorler de kol gibi giriyor haliyle. son bir haftada 45 pound gitti diyeyim siz anlayin halimi. simdi sorum su; biz turkiye-ingiltere arasinda mesaj trafigini en ucuza nasil mal ederiz ?

konusma konusunda soyle bir guzel yontem buldum : ben vodafone hat aldim. kiz arkadasim da vodafone hat alip "tek dunya" tarifesine gecti. boylelikle beni dakikasi 1 kontore ariyor. ama her zaman konusamiyorsun tabi. kiz arkadasimin da her zaman internete erisme imkani yok. benim internete 7/24 ulasma imkanim var. kontratli iphone aldim ve sinirsiz internet kullaniyorum.

ne onerebilirsiniz, bu durumda olaniniz varsa ne yapiyor, ne ediyor ?

 
kız arkadaşınız da alsa iphone benzeri bir şey çözülebilir belki. Dışarıda e-mail, evde skype kullanırsınız, görüntü de var hem.


  • fortisvita  (11.03.10 20:46:27) 
tulumba.com olması lazım..amerikada cok kullanırdım..cok ucuz fiyatlara kontor kartı / şifresi satın alıyorsunuz ucretsiz bir numaraya arayıp sonra yurtdısını arıyorsunuz ve oldukca ekonomik..tavsiye ederim


  • little miss sunshinee  (11.03.10 20:48:07) 
ben ukrayna'dayım, kız arkadaşım türkiye'de.
ikimize de birer iphone aldım. istediğimiz kadar mailleşiyoruz.
ev ve işyerinde de wireless var ikimizde de, iphone üzerinden skype ile ücretsiz limitsiz konuşuyoruz.
  • desdinova  (11.03.10 21:17:06) 
yardimlariniz icin tersekkurler. @fortisvita oneriniz aklima yatti. hemen arastiriyorum.


  • arnatuile  (11.03.10 21:18:07) 
arkadas;ar sagolun. iphone olayini simdi inceledim. ama malesef olmayacak. cunku en kisa iphone tarifesi 18 aylik. ama kiz arkadasim kasim, aralik gibi buraya gelecek. geri kalan surede bosuna para odemek zorunda kalacagiz. olmuyor yani :(.

varsa baska oneriniz hala, acigim :)
  • arnatuile  (11.03.10 21:20:51 ~ 21:29:10) 
aynı başlıktan yeni soru açmayayım hazır sinerji yakalanmışken. ben de amerika'ya gideceğim orda vodafone var mı? konuşma mesajlaşma fiyatları nasıl olur? skype dışında hat olarak.


  • ssskkk  (11.03.10 21:37:31) 
ne tarifesi? al direk işte keş.


  • desdinova  (11.03.10 22:26:15) 
skype çalıştırmak için illa iphone almanız gerekmiyor. herhangi bir smartphone'la bunu gerçekleştirebilirsiniz.

nokia 5800, 500 lira civarına satılıyor ve işinizi görür, yanınıza gelirken de satar ya da birine verir.
  • plainwalker  (11.03.10 22:37:47) 
blackberryler birbirine beleşe ösj atıyor diye bir hurafe duydum. doğruysa birer ucuza blackberry alıp mesajlaşın işte.
makul fiyatlara blackberry modelleri var.

  • iyilik yap pitbull  (11.03.10 23:29:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.